joi, 28 martie, 2024

Monica Gabor reactioneaza dur dupa ce un prezentator TV a facut glume despre baietelul ei! De unde a pornit scandalul

Distribuie:

Publicat:

Monica Gabor a reactionat dur dupa glumele cu tenta rasista ale prezentatorului TV Andrei Stefanescu.

In cadrul matinalului de weekend de la Antena Stars, Andrei a facut glume pe seama aspectului fizic al lui Anthony, baietelul vitreg al Monicai.

Prezentand o imagine in care vedeta apare alaturi de micut, Stefanescu a spus: „Cum a facut ea chinez? Daca l-a facut, sa fie sanatoasa, dar cum l-a facut cu ochii aia? S-o fi scremut? Pe viitor vreau sa fac si eu unul asa.“ „A mancat mult orez“, a replicat cineva.

Replica Monicai a venit pe contul sau de socializare.

Partenera de viata a lui Mr.Pink a facut apel la CNCD si CNA, acuzandu-l pe prezentatorul TV de rasism.

„Antena 1, este normal sa promovati rasismul? Cine crede ca este normal sa fii judecat pentru felul in care arati? Cine considera ca este normal sa se rada de un copil nevinovat? Un copil asiatic a fost discriminat la o televiziune nationala“, a scris vedeta pe Facebook.

De asemenea, ea a atras atentia unor organizatii care lupta impotriva discriminarii, printre care UNICEF si Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii, precum si Consiliului National al Audiovizualului.

Monica Gabor s-a stabilit de mai multi ani in Statele Unite, alaturi de omul de afaceri chinez Poe Qui Ying Wangsuo, cunoscut ca Mr. Pink, dupa brandul de bauturi energizante pe care il detine.

Monica Gabor are o fiica, Irina, in varsta de 11 ani, din casnicia de cinci ani cu afaceristul Irinel Columbeanu (60 de ani). Fiica Monicai si baietelul lui Mr. Pink sunt foarte apropiati.

Cum arata fiul vitreg al Monicai

Monica Gabor a postat pe pagina personala de Instagram o fotografie in care apare impreuna cu fiica ei, Irina Columbeanu, si cu baietelul ei si al lui Mr. Pink.

“In fiecare zi a vietii noastre facem amintiri pentru copiii nostri”, a scris Monica Gabor pe contul sau de Instagram, alaturi de o poza in care apare alaturi de Irina si de Anthony.

Nu este clar pana acum daca baietelul este adoptat sau este dintr-o relatie anterioara a lui Mr. Pink.

Monica Gabor locuieste mai bine de sase ani in Statele Unite ale Americii. Dupa despartirea de Irinel Columbeanu, ea si-a refacut viata cu milionarul de origine chineza Mr. Pink.

Irina, fata pe care o are cu Irinel Columbeanu, a ramas in Romania, in grija tatalui ei, iar fetita isi viziteaza mama peste Ocean cu ocazia evenimentelor importante.

Acum, un fapt foarte putin cunoscut a iesit la iveala.

Irinuca are un canal de Youtube pe care posteaza diferite videoclipuri. Ultimul dintre ele se numeste “Il invat pe fratele meu sa faca slime”.

In el, fata Monicai si a lui Irinel apare alaturi de un copil, pe nume Anthony. Se pare ca Mr. Pink are un copil despre care nu se stia, daca ar fi sa ne luam dupa spusele Irinucai.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img