vineri, 29 martie, 2024

Monica Gabor, transformata radical de Mr. Pink, dupa ce a fost “scorpia” de la Izvorani. Ce a ajuns sa faca fosta sotie a lui Irinel Columbeanu

Distribuie:

Publicat:

Fosta “scorpie” de la Izvorani, asa cum “s-a autoproclamat” in trecut Monica Gabor, a fost transformata radical de Mr. Pink. Frumoasa bruneta este acum partenera ideala pentru milionarul chinez, care continua sa stea cat poate departe de viata publica. Fosta sotie a lui Irinel Columbeanu munceste din zori si pana in seara pentru familia ei din Statele Unite ale Americii, unde locuieste de aproape 10 ani.

Pe vremea cand era casatorita cu Irinel Columbeanu, Monica Gabor avea o mica armata de angajati. Simona si Ionut sunt doi tineri harnici pe care ea si fostul sot i-au angajat pentru a face menaj in vila impunatoare de la Izvorani, dar sa se ocupe si de mancare si de indeplinirea mofturilor stapanei casei. Ulterior, Simonei si lui Ionut li s-au alaturat bona Elena, soferul Voicu Panzar, poreclit Ricky Martinsi soferul musculos Adrian Filote. “La Izvorani sunt o mica scorpie. Daca o persoana nu-si mai face datoria ca la inceput, ii sugerez lui Iri sa o inlocuiasca! Eu nu iau decizii, dar pot sa-mi influentez sotul”, a marturisit Monica Gabor in cadrul unui interviu mai vechi oferit in 2008, relateaza click.ro.

Fostii angajati ai brunetei nu reuseau sa stea prea mult timp in preajma ei, iar Simona si Ionut nu au facut exceptie. Dupa ce au plecat din casa lui Irinel Columbeanu, ei le-au povestit prietenilor lor prin ce cosmar au trecut. “Monica era mereu nervoasa, ridica tonul si nu putea fi multumita cu nimic. Avea un discurs pe care il folosea foarte des: «Va convine sau nu, eu sunt doamna Columbeanu in casa asta»”, au declarat apropiati de-ai celor doi fosti angajati la inceputul lui 2009, potrivit sursei citata mai sus.

La 31 de ani, Monica Gabor traieste o frumoasa poveste de iubire alaturi de miliardarul Mr. Pink, alaturi de care locuieste intr-o vila somptuoasa din Malibu, un oras superb din statul american California. Cu indragitul cuplu sta si Antony, fiul afaceristului dintr-o alta relatie. Frumoasa romanca munceste ore in sir: gateste, se implica in cresterea si educatia “baiatului ei vitreg”, se ocupa de casa, dar si de gradina si, sunt zile in care sarcinile ei nu iau sfarsit nici in afara locuintei.

“Eu fac curatenie. Am avut menajere, dar am realizat ca nimeni nu poate face mai bine curatenie decat tine. El (n.r.: Mr. Pink) este foarte organizat si tipicar, stam doar noi doi in casa, nu avem animale de companie, asa ca nu sunt probleme. Eu gatesc multa mancare chinezeasca, spune ca e cea mai buna mancare din lume, probabil fiindca este facuta cu dragoste. A mancat sarmale, ii plac, e innebunit dupa jumari. Eu fac singura meditatii si mai am perioade cand, nu neaparat cad in depresie, dar am momente mai dificile. Mr. Pink este perfect pentru mine fiindca el ma sprijina emotional, iar eu de asta aveam nevoie. Ascult ce imi spune el, ce imi spun surorile mele si tatal meu”, a povestit Monica Gabor in cadrul unei editii mai vechi de la “Teo Show”. In ultimii ani, vedeta o primeste pe fiica ei in casa in care traieste, iar Irina Columbeanu are o relatie apropiata cu logodnicul mamei sale.

Monica Gabor NU este somera in SUA

Monica Gabor lucreaza in SUA si merge la serviciu cu un autoturism de 300.000 de dolari, mai exact un Rolls Royce Wraith, pe care l-a primitcadou de la logodnicul ei asiatic. Romanca s-a instalat in biroul lui Mr. Pink situat intr-o cladire de pe Rodeo Drive, celebrul bulevard din Beverly Hills, si il ajuta in afacerile cu celebra bautura energizanta, care-i poarta numele. Iar asta nu e tot! Fosta “scorpie” de la Izvorani a devenit profesoara suplinitoare la o scoala din Beverly Hills. Ea le preda limba engleza copiilor de imigranti si este foarte mandra de jobul sau.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img