marți, 16 aprilie, 2024

MRU si-a luat TEAPA. Vezi motivul pentru a demisionat din SIE

Distribuie:

Publicat:

Mihai Razvan Ungureanu a surprins pe toata lumea, la inceputul saptamanii, cand si-a dat demisia. Imediat s-a vehiculat ca ar fi plecat din cauza contrelor cu sefa DNA, Laura Codruta Kovesi, dar informatia a fost depasita de una si mai putin credibila. MRU a plecat din fruntea SIE pentru ca e grav bolnav!

Numai ca nici aceasta ipoteza lansata chiar de fostul premier nu pare sa-i convinga pe necredinciosi. Conform ziarului National, MRU a demisionat, sau a fost fortat sa demisioneze, pentru ca a batut, din nou, palma cu Traian Basescu. Concret, el ajunsese sa-i livreze informatii fostului presedinte al Romaniei, dupa ce sefii SRI, STS si chiar SPP incepusera sa nu-i mai raspunda la telefoane.

In schimb, in ciuda unui mic scandal minutios construit in urma cu cateva luni, chiar inainte de explozia scandalului Black Cube, orgoliosul Mihai Razvan Ungureanu si-a readus aminte ca, totusi, Traian Basescu l-a pus premier si a acceptat o alianta „contra naturii” cu fostul sef al statului.

Asa ca MRU, simtindu-se ca si cum chiar ar fi fost pe bune ditamai seful de spioni, s-a apucat de „combinatii”. Si s-a intovarasit cu Traian Basescu, un politician mult mai „harjait” decat el in astfel de jocuri de culise. Pe cat de generatoare de andrenalina, pe atat de riscante, de altfel, scrie sursa citata.

Numai ca, desi mascata de un mic scandal al declaratiilor belicoase de acum cateva luni, noua alianta nu a putut trece neobservata. Iar, MRU a fost obligat sa plece din fruntea SIE.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img