joi, 25 aprilie, 2024

Multiple evenimente rutiere la prima zapada în zona municipiului Husi – FOTO/VIDEO

Distribuie:

Publicat:

Luni, 19 noiembrie , primul strat de zapada  a fost ca un exercitiu pentru autoritatile vasluiene .  Multiple evenimente rutiere usoare soldate doar cu pagube materiale le-au dat batai de cap politistilor din zona Husi si nu numai . In zona municipiului Huși, cat si în zonele adiacente au fost autoturisme si autocamioane iesite inafara spatiului carosabil, dar si autotrenuri care au blocat temporar Drumul National la iesirea din Husi catre Crasna .  Autoritatile ( drumarii) fie au fost luate prin surprindere, fie au ignorat primii fulgi rataciti asupra judetului . Autocamioanele care nu erau echipate cu pneuri de iarna au derapat zeci de minute si s-au jucat cu nervii celorlalti participanți la trafic echipati corespunzator deoarece au blocat drumul . Ca o noutate, Drumul National 24 de la intarea in municipiul Husi dinspre Crasna pana la iesirea spre Vama Albita va fi deszapzit anul acesta de administratia condusa de Ioan Ciupilan si responsabilul de actiuni , seful de la Ecosalubrizare Husi .
 Autoritatile vasluiene pot numi aceasta ninsoare, precum chiar prefectul judetului Vaslui a afirmat luni, un exercitiu pentru iarna care se anunta a fi :

“Prima zapada nu a adus probleme deosebite la nivel de judetul Vaslui, insa nu putem spune ca au lipsit anumite mici vulnerabilitati, care o data constatate astazi, cu certitudine nu se vor mai repeta pe viitor! Astazi a fost un prim exercitiu, o experienta ce ne va ajuta in gestionarea activitatilor ce urmeaza sa le desfasuram pe tot sezonul rece, in slujba cetatenilor judetului nostru. Pentru evitarea situatiilor neplacute vin, insa, cu rugamintea catre toti conducatorii auto sa nu se mai incumete in a pleca la drum cu autovehicule neechipate corespunzator!” declara pentru bzv.ro  Eduard Popica – prefectul judetului Vaslui

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img