vineri, 19 aprilie, 2024

Mutu a intrat in vizorul Fiscului italian

Distribuie:

Publicat:

Adrian Mutu, atacantul echipei ASA Targu-Mures, este in vizorul Fiscului italian in dosarul de evaziune fiscala inceput in 2012.

Gazzetta dello Sport a publicat lista jucatorilor vizati de ancheta Fiscului italian. Pe aceasta lista apare si numele lui Adrian Mutu (37 de ani). Atacantul roman a jucat in Italia pentru Inter Milano, Verona, Parma, Juventus, Fiorentina si Cesena.

Lista integrala a jucatorilor implicati in dosarul de evaziune fiscala, publicata de jurnalistii italieni, este: Gustavo German Denis, Juan Fernando Quintero, Adrian Mutu, Ciro Immobile, Matteo Paro, Hernan Crespo, Pasquale Foggia, Antonio Nocerino, Marek Jankulovski, Cristian Gabriel Chavez, Ignacio David Fideleff, Ivan Ezequiel Lavezzi, Gabriel Paletta, Emanuele Calaio, Cristian Molinaro, Rios Pabon, Diego Alberto Milito.

Gazzetta dello Sport anunta ca presedintii de club Adriano Galliani (AC Milan), Aurelio De Laurentiis (Napoli), Claudio Lotito (Lazio) si fostul presedinte al lui Juventus, Jean Claude Blanc, se numara printre suspecti, alaturi de mai multi impresari, printre care si Alessandro Moggi. Pana acum, autoritatile italiene au pus sechestru pe bunuri in valoare de 12 milioane de euro.

Cazul numit “Offside” a inceput la Napoli in 2012, unde patru procurori au detectat o retea in care sunt angrenate 35 de cluburi din Serie A si B, precum si peste 100 de persoane.

Mecanismul fraudulos priva Statul italian de incasarea taxelor provenite din tranzactiile comerciale privind transferurile de jucatori. Mediafax.ro

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img