vineri, 29 martie, 2024

Nebunie totala in Grecia! Patronul echipei antrenate de Razvan Lucescu a intrat cu pistotul pe teren! Premierul Greciei vrea sa suspende campionatul – VIDEO

Distribuie:

Publicat:

Cei care au pus bazele civilizatiei sunt, in 2018, intr-un scandal in care demonstreaza ca au ramas in urma exact la materia pe care au inventat-o. Grecia fotbalistica traieste vremuri tulburi dupa un nou episod in care actiunile de pe teren au uimit intreaga lume. Meciul PAOK – AEK, derby pentru primul loc in clasament, s-a incheiat inainte de fluierul final. Un gol al lui Fernando Varela din minutul 90 a fost mai intai validat, apoi anulat de arbitrii intalnirii, lucru care a declansat haosul.

Protestele jucatorilor au existat, insa nu a fost intrecuta limita. Totul pana in clipa in care pe teren a intrat Ivan Savvidis, patronul lui PAOK, cel care a urlat la fotbalisti sa iasa de pe teren. Si nu oricum, ci insotit de ”gorilele” din dotare, dar si cu un revolver in tocul prins la cureaua pantalonilor. Vieirinha, unul dintre liderii vestiarului lui PAOK, a refuzat dorinta patronului sau, insa cei de la AEK Atena au plecat la vestiare dupa circa 20 de minute de uluiala.

AEK ar fi acceptat golul, dar a refuzat sa mai joace din cauza ”terorii”

Totusi, evenimentele importante s-au consumat la vestiare. Potrivit presei din Grecia, potrivit celor de la Gazzetta si NovaSports, arbitrul intalnirii a revenit la cabine asupra deciziei si a consemnat faptul ca meciul s-a terminat la scorul de 1-0 pentru PAOK! Mai mult, arbitrul a scris in raport ca AEK Atena a refuzat sa mai iasa sa joace. Asta pentru ca in jurul orei 23:00, adica la mai bine de o ora dupa ce meciul ar fi trebuit sa se termine, arbitrul a decis reluarea jocului. Fotbalistii lui PAOK au iesit pe teren, alaturi de Razvan Lucescu, si au inceput miscarile de incalzire sub comanda preparatorului fizic. Cei de la AEK au refuzat si au motivat serios decizia.

Potrivit surselor citate, oaspetii au declarat ca nu pot juca ”in teroare si sub amenintarea armei”, referire la comportamentul dezgustaror al patronului lui PAOK Salonic. Mai mult, se pare ca cei de la AEK ar fi acceptat decizia validarii golului, insa au refuzat vehement orice propunere de continuare a partidei din cauza felului in care a actionat Savvidis.

Ziaristii greci consultati de ProSport au mentionat faptul ca rezultatul final al jocului a fost consemnat 1-0 in favoarea lui PAOK Salonic, insa nu exista nicio indoiala asupra faptului ca totul va fi stabilit dupa o noua judecata la comisiile fotbalului grec. 

Alexis Tsipras vrea sa suspende campionatul!

Surpriza a venit mult dupa miezul noptii din partea lui Alexis Tipras, prim-ministrul Greciei. Potrivit presei de la Atena, acesta va lua decizia de a suspenda campionatul din Grecia dupa evenimentele de pe ”Toumba”, in special din cauza interventiei lui Savvidis. Site-ul care ofera informatia este unul apropiat lui Olympiakos, iar stirea nu a fost in niciun fel confirmata pana in acest moment de oficiali ai Guvernului. 

A fost sau n-a fost gol valabil?

Dincolo de evenimentele condamnabile, ramane in continuare un semn de intrebare asupra reusitei lui Fernando Varela din ultimul minut regulamentar de joc. Presa din Grecia a cerut parerea mai multor arbitri pentru a lamuri faza care a nascut scandalul, insa nu a fost obtinuta o decizie unanima. Jurnalistii din Salonic au prezentat parerile a doi arbitri care spun ca reusita trebuie validata pentru ca Mauricio, fotbalistul aflat in ofsaid, nu influenteaza faza si nu il incomodeaza pe portarul lui AEK Atena. De partea cealalta, ziarele din Atena prezinta mai multe declaratii ale unor arbitri care explica argumentand cu norme ale FIFA care cer ca la astfel de faze golurile sa fie anulate, indiferent daca fotbalistul aflat in ofsaid influenteaza limpede faza sau nu, in conditiile in care acesta este pe directia mingii

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img