marți, 16 aprilie, 2024

NEGRESTI:Persoana salvata din incendiu-FOTO

Distribuie:

Publicat:

Marti,29 martie, Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta ,,Podul Inalt” al judetului Vaslui a fost solicitat sa intervina pentru stingerea unui incendiu  produs la o locuinta din suburbia Valea Mare a orasului Negresti.

La locul producerii evenimentului, s-a deplasat un echipaj cu oautospeciala de stins incendii cu apa si spuma din cadrul Garzii numarul 2 de Interventie Negresti, iar in urma recunoasterii s-a constatat ca incendiul se manifesta violent la toata locuinta, iar proprietarul se afla in aceasta si nu se putea evacua.

Imediat dupa recunoastere, s-a actionat pentru cautarea, salvarea si evacuarea proprietarului din locuinta cuprinsa de flacari, concomitent cu localizarea si lichidarea incendiului.

In urma evenimentului, proprietarul in varsta de 45 de ani a fost salvat de catre profesionisti pentru situatii de urgenta, fiind in afara oricarui pericol, a fost predat unui echipaj SAJ, urmand a fi transportat la o unitate spitaliceasca. Incendiul a fost localizat intre faza de dezvoltare si arderea generalizata a acestuia, pagubele materiale limitandu-se la aproximativ 80 mp de acoperis din azbociment pe astereala din lemn, diverse articole de mobilier si textile aflate in locuinta. 

Cauza probabila care a putut genera incendiul a fost folosirea intentionata a sursei de aprindere (chibrituri).

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img