vineri, 29 martie, 2024

Nici in filmele cu prosti nu vezi asa ceva! Mama si fiul s-au luat la intrecere la infractiuni! Au fost prinsi bauti si fara permis de conducere, la cateva zile distanta – FOTO, VIDEO

Distribuie:

Publicat:

Situatie alarmanta la Iasi • O femeie in varsta de 50 de ani i-a uimit pana si pe politisti, dupa ce s-a urcat la volan aproape in pragul comei alcoolice • Desi nu avea permis de conducere, femeia a condus pe drumurile publice, iar in orice moment ar fi putut produce o tragedie • In urma cu aproape doua saptamani, si fiul femeii a fost prins de politisti, tot baut si tot fara permis la volan

Asa mama, asa fiu! Ceea ce s-a intamplat la Iasi, intr-o perioada relativ scurta, pare mai degraba desprins din filmele de comedie. Politistii ieseni au oprit pentru control, la sfarsitul lunii ianuarie, un tanar in varsta de 35 de ani. Acesta era baut si nu avea permis de conducere.

In urma cu cateva zile, oamenii legii au depistat o femeie, tot fara permis si tot bauta, dar la volan. Nu mica le-a fost mirarea cand au aflat ca femeia nu este nimeni alta decat mama tanarului.

Politistii din cadrul Sectiei numarul 4 Politie Rurala Miroslava au oprit pentru control, pe DJ 248 A, pe raza comunei Voinesti, un autoturism condus de Petronela Munteanu, de 50 de ani, din comuna Miroslava. Întrucât aceasta emana halena alcoolica, a fost testata cu aparatul etilotest, rezultând o valoare de 1,82 mg/l alcool pur în aerul expirat. Femeia a fost condusa la o unitate medicala, unde i-au fost prelevate mostre biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Totodata, s-a constatat faptul ca aceasta nu detine permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. În cauza a fost întocmit dosar penal sub aspectul savârsirii infractiunilor de conducerea unui vehicul sub influenta alcoolului sau a altor substante si conducerea unui vehicul fara permis de conducere. Ieri, femeia a fost prezentata in fata judecatorilor, iar acestia au decis sa o plaseze sub control judiciar pentru 60 de zile.

Fiul in arest, mama isi pregateste bagajele

Fiul femeii a fost arestat la sfarsitul lunii trecute pentru ca a condus beat si fara permis. Ionut Tampescu, cunoscut drept "Arabu", a ajuns in spatele gratiilor. Oamenii legii au pornit in urmarirea acestuia si au reusit sa-l traga pe dreapta dupa cateva sute de metri. Tampescu emana halena alcoolica, motiv pentru care a fost testat cu aparatul alcooltest. In urma testarii a rezultat faptul ca acesta consumase bauturi alcoolice, aparatul indicand o valoare de 1.03 miligrame alcool pur in aerul expirat.

CONTINUAREA AICI

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img