vineri, 29 martie, 2024

Noi confirmari la Untold 2016

Distribuie:

Publicat:

Faithless, Parov Stelar, Scooter, Chase&Status Dj, Sasha, Clean Bandit,  James Arthur, RudimentalDj, Lost Frequencies, Dub Fx, Kwabs, Netsky Dj, PendulumDj, Dannic, Dubfire, Sharam, Nahko, Route 94, Jamie Jones, The Asteroids Galaxy Tour, Ella Eyre, Y akoto, Jeru The Damaja si Mazde sunt doar cativa dintre artistii care vor crea o atmosfera unica si vor face in aceasta vara fanii sa vibreze la UNTOLD FESTIVAL. Alaturi de acestia, cea mai asteptata experienta muzicala a anului din Romania are pana acum confirmati 4 regi electro-dance: Afrojack, Armin van Buuren, Hardwell si Tiesto.

La scenele celui mai bun festival din Europa, festivalierii vor avea parte de o experienta completa si o aventura prin diferite genuri muzicale: electronic, live acts, dance&trance, house-techno, drum&bass. Fie ca sunt castigatori de premii Grammy sau discuri de platina si aur, cu totii au ales sa completeze lista artistilor de anul acesta.

URSUS UNTOLD ARENA MAIN STAGE

In fiecare zi pe scena principala de la UNTOLD, URSUS UNTOLD ARENA, vor urca incepand cu ora 18.00 pana la ora 23.00 si vor sustine concerte live, artisti internationali precum Faithless, Parov Stelar, Scooter, Clean Bandit, Kwabs, The Asteroids Galaxy Tour, Ella Eyre, James Arthur, Y akoto. Dupa ora 23.00 si pana in zorii zilei, scena principala a festivalului va fi acaparata de cei mai buni DJ din lume!

LABYRINTH STAGE

Fanii muzicii techno-house vor avea sansa sa-i asculte in cele patru zile de festival la scena LABYRINTH din Sala Polivalenta, pe cei mai indragiti artisti ai genului ca Jamie Jones, Routh 94, Sasha, Sharam precum si o premiera in Romania: Dubfire cu proiectul sau Live – Hybrid! Iubitorii muzicii techno ii vor putea vedea din nou impreuna pe aceeasi scena pe cei doi DJ, Dubfire si Sharam, care au format vechea trupa Deep Dish si care a facut furori in anii ’90.  Scena din Sala Polivalenta va fi activa in cele 4 zile de festival incepand cu ora 23.00 si pana la ora 08.00 dimineata.

THE RIVERSIDE STAGE

RIVERSIDE STAGE se transforma in taramul artistilor  stilului  drum&bass si hip-hop. Chase and Status Dj, Dub FX, Netsky Dj, Pendulum Dj, Rudimental Dj, Jeru The Damaja, Mazde sunt doar cateva dintre trupele care in fiecare zi, intre orele 18.00 si 01.00 vor urca pe scena amplasata in fata Salii Polivalente. Si aici experienta traita de publicul UNTOLD va fi una completa si de neuitat. Cand vocile artistilor se intalnesc cu butoanele mixerelor nu poate sa rezulte decat reteta perfecta pentru un alt capitol UNTOLD.

UNTOLD, CEL MAI BUN FESTIVAL DIN EUROPA SI BRANDUL ANULUI IN ROMANIA, in 2015.

UNTOLD a fost desemnat BEST MAJOR FESTIVAL in cadrul European Festival Awards 2015, eveniment ce a avut loc in luna ianuarie a.c., la Groningen, Olanda. O alta recunoastere a venit din partea celui mai de seama reprezentant national al industriei de marketing si comunicare, International Advertising Association Romania (IAA) care a oferit festivalului titlul de Brandul Anului  2015. UNTOLD 2016 va avea loc in perioada 4-7 august, iar pe scena vor urca peste 150 de artisti internationali de renume.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img