sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Noua sectiune online de prezentare a activitatii social-filantropice a Bisericii-HARTA

Distribuie:

Publicat:

In data de 14 septembrie 2015, a fost lansata noua sectiune din cadrul site-lui oficial al Patriarhiei Romane – www.patriarhia.ro, dedicata prezentarii lucrarii social-filantropice si medicale desfasurate atat la nivelul unitatilor de cult, cat si a organizatiilor neguvernamentale care functioneaza cu binecuvantarea eparhiilor.

Dupa cum informeaza Pr. Cezar-Antonio Dumitrascu, Consilier Patriarhal in cadrul Sectorului Social-Filantropic al Administratiei Patriarhale, sectiunea isi propune cresterea vizibilitatii acestor activitati precum si facilitarea accesului populatiei la toata gama de servicii sociale, medicale si programe filantropice destinate principalelor categorii de beneficiari aflati in dificultate: copii, varstnici, bolnavi, someri, persoane cu dizabilitati, familii aflate in situatii de risc social.

Utilizatorii site-ului au la dispozitie o harta interactiva cu locatiile asezamintelor marcate pe baza coordonatelor GPS, pagini individuale de prezentare continand date de contact, descriere si fotografii precum si facilitati multiple de filtrare a informatiei in functie de localizare la nivel de judet si eparhie, tip de activitate, categorii de beneficiari, denumire.

Acest demers face cunoscuta publicului larg grija Bisericii Ortodoxe Romane pentru persoanele aflate in suferinte si nevoi si totodata se constituie intr-un indemn adresat tuturor credinciosilor sa se alature si sa preia exemplele de buna practica.

sursa:basilica.ro

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img