joi, 18 aprilie, 2024

Nu e de mirare ca s-a casatorit cu el! Ce cadou fabulos i-a facut Ionica Nicoletei Guta de 8 Martie: „Esti regina mea si inima mea!” Nu i-a venit sa creada cand l-a vazut

Distribuie:

Publicat:

Ionica, sotul Nicoletei Guta, i-a facut un cadou in avans de 8 martie, daruindu-i manelistei un lant de aur.

Inceputul primaverii l-a inspirat pe sotul Nicoletei Guta, care a fost galant cu partenera sa de viata. Ionica i-a facut cadou manelistei un lant gros de aur, aceasta fiind extrem de incantata, punandu-l imediat la gat.

Sotul Nicoletei Guta i-a facut o declaratie de dragoste

Ionica si-a insotit gestul si de o declaratie care arata ca este indragostit pana peste cap de Nicoleta. „Esti regina mea si inima mea!”, i-a transmis Ionica Nicoletei, cu care s-a insurat toamna trecuta.

Sotul Nicoletei Guta a fost felicitat de prieteni

Gestul facut de sotul Nicoletei Guta i-a incantat pe amicii acestora. „Superbi! Ma bucur ca esti fericita, Nicoleta! Pupici si multa sanatate si fericire impreuna…Foarte frumosi, frate, sa o tineti tot asa, sa va bucurati unul de altul”, le-au transmis apropiatii celor doi.

CITESTE SI: Umilinta suprema pentru Iulia Vantur. Salman Khan a facut-o praf

Salman Khan o umileste din nou pe Iulia Vantur. In timp ce vedeta noastra vorbeste numai despre iubire si relatia lor superba, starul de la Bollyood nici nu vrea sa auda de vreun legamant pe veci.

In presa tabloida din India s-a tot zvonit in ulimul timp ca Iulia va deveni doamna Khan, iar reactia actorului nu a intarziat sa apara. Si, la fel cum ne-a obisnuit, starul de la Bollywood a umilit-o din nou si a declarat ca este liber ca pasarea cerului, potrivit Antena Stars.

„Mariajul a devenit ceva mult prea mare. Cheltui o gramada de bani ca sa te casatoresti. Nu-mi permit. Acesta este motivul pentru care sunt un barbat singur”, a spus Salman Khan.

El zice ca nu vrea sa auda de un mariaj, ea deja se gandeste la primul lor videoclip impreuna. „Pe ecran impreuna, ne veti vedea atunci cand el va decide sa cante. Deja face asta, nu? Nu este nimic ce nu poate face”, a spus Iulia Vantur pentru presa tabloida din India.

Pana in momentul in care cei doi voi ajunge sa isi recunoasca idila, Iulia se multumeste ca fiind numita prietena lui Salman Khan pentru ca nu toata lumea ajunge sa aiba acest statut.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img