vineri, 26 aprilie, 2024

Nu mai este niciun secret! S-a aflat adevarul despre sarcina Adrianei Iliescu. Cea mai batrana mama din lume: “Cand m-au taiat…”

Distribuie:

Publicat:

Cu toate acestea, au fost multe voci care au spus ca o femeie de varsta ei nu poate duce o sarcina la bun sfarsit. In anul 2005, Adriana Iliescu uimea o lume intreaga cu faptul ca devenea mama la varsta de 66 de ani, in urma unei proceduri de inseminare artificiala. Acum, la mai bine de cativa ani de cand a devenit mamica unei fetite pe nume Eliza, Adriana Iliescu a vorbit despre provocarile cu care s-a confruntat cand a devenit mamica, ce i-au gasit medicii in uter la operatie si cum i s-a schimbat viata. „Procedura nu este grea, dar a durat foarte mult sa-si dea seama ca la varsta mea mi se potriveste procedura unei femei de 35 de ani care nu poate ramane gravida. Nu a fost nimic special. Problema a fost frica doctorilor, dat fiind varsta mea”, a spus Adriana Iliescu, conform Huff.

Cu toate acestea, au fost multe voci care au spus ca o femeie de varsta ei nu poate duce o sarcina la bun sfarsit. „Dar cand m-au taiat doctorii la cezariana, placenta mea era ca a unei femei de 35 ani. Citeam in fiecare seara rugaciuni cand imi luam pastila de endocrina. Am avut instinctul matern, asemeni pestilor care se intorc in anumite locuri pentru a se reproduce. Am stiut ca si eu voi avea copii…”, a mai spus ea. Adriana Iliescu este mamica unei fetite in varsta de 13 ani. Ea a nascut-o pe Eliza Maria Bogdana pe 16 ianuarie 2005 la Maternitatea Giulesti din Capitala. In prezent, ea e cea mai batrana mama din Romania si s-a nascut pe 31 mai 1938 in Craiova.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img