joi, 18 aprilie, 2024

Nu o sa-ti vina sa crezi ce a patit o ieseanca din cauza companiei Orange! Rudele sale nu si-au revenit nici acum, dupa ce au auzit vestea

Distribuie:

Publicat:

Desi era un client corect, ce-si platea la timp abonamentul, a primit cea mai neplacuta veste • Cand a cerut explicatii, nici macar nu a fost bagata in seama de angajatii Orange • Toate problemele au plecat de la niste facturi • "Prima data am crezut ca e o greseala. Cand am vazut ca primesc si a doua luna o factura unde ma taxau in plus, nu mai era in regula", sustine clienta nemultumita

O clienta Orange din Iasi a avut socul vietii sale cand a primit factura de la operatorul de telefonie mobila. Aceasta avea abonamentul de mai bine de doi ani si nu mai patise acest lucru pana acum. Pentru ca avea rude in strainatate si discuta cu ei aproape zilnic, si-a facut abonament negociat direct la Orange, pentru minute internationale incluse.

Pe toata perioada in care a avut abonamentul, facturile au fost emise cu sumele exacte pentru care platea abonamentul. Insa acum doua luni, a avut parte de surpriza vietii ei. M. N. a primit facturi de peste 200 de lei timp de doua luni, adica era taxata cu aproape 100 de lei in plus pe luna. Imediat dupa ce a vazut si a doua factura, a sunat la Orange pentru a cere explicatii.

"Prima data am crezut ca e o greseala. Cand am vazut ca primesc si a doua luna o factura unde ma taxau cu aproape 100 de lei in plus, deja nu era in regula. Eu nu depasisem niciodata numarul de minute alocat in abonament. Vorbeam cu matusa si unchiul meu aproape in fiecare zi, seara, dar maxim jumatate de ora.  Am sunat la Orange mi-au zis sa ma uit pe factura detaliata si acolo am toate amanuntele. Dupa ce am analizat-o, am sunat din nou si mi-au zis ca trebuie sa trimit o sesizare si primesc raspuns in 10 zile", sustine ieseanca nemultumita.

Citeste si : Ai si tu un abonament la Orange? Ai mare grija! O romanca a ajuns sa-si blesteme zilele dupa ce a semnat un simplu contract!

Se suspenda abonamentul pentru neplata

Clienta a asteptat un raspuns, insa nu l-a mai primit. A decis ca nu mai vrea sa fie clienta Orange si a trimis cerere de reziliere a contractului pe motiv de incalcare contractuala. Imediat dupa ce a trimis cererea, a fost sunata de un operator Orange care i-a spus ca o sa verifice reclamatia sa si o sa-i dea un raspuns. Insa nici dupa o saptamana de la ultima conversatie, nu a fost contactata de nimeni de la Orange.

"Le-am cerut un raspuns scris, dar nu am avut parte de asa ceva. Am fost la sediu si le-am cerut rezilierea si le-am cerut explicatii, insa si atunci s-au facut ca nu stiu despre ce vorbesc", sustine ieseanca. In cele din urma, a fost anuntata din partea Orange ca i se suspenda convorbirile pentru neplata.

"Bineinteles ca nu a platit abonamentul pentru ca situatia nu era clara. Mi-au cerut sa platesc taxa de reziliere plus facturile restante", mai spune M.N. Aceasta a mers la Comisariatul Judetean pentru Protectia Consumatorilor (CJPC) Iasi pentru a depune reclamatie. Sesizarea sa este in curs de solutionare.

Zeci de reclamatii impotriva Orange

In topul celor mai reclamati operatori la CJPC Iasi este Orange, cu peste 60 de reclamatii depuse anul trecut. Cele mai multe sesizari sunt ale clientilor care sustin ca, desi au reziliat contractul cu firma de telefonie mobila, primesc in continuare facturi pe care sunt atentionati ca trebuie sa le achite in scurt timp.

Acestia merg cu facturile si contractul reziliat la operatorul de telefonie mobila, le explica situatia, insa reprezentantii firmei nu iau nicio masura pentru ca fostul client sa nu mai primeasca facturi. Nemultumit, consumatorul depune reclamatii la CJPC Iasi.

De asemenea, consumatorii nemultumiti au depus sesizari in acest an, sustinand ca postul telefonic este deranjat, nu beneficiaza de serviciile pentru care au platit sau solicita ajutorul reprezentantilor firmei de telefonie mobila si fixa, insa acestia vin peste cateva ore in locul unde sunt probleme sau deloc.
Reprezentantii Orange nu au oferit un punct de vedere pana la inchiderea editiei.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img