marți, 16 aprilie, 2024

O bautura puternica pentru reglarea nivelului de colesterol din sange si slabire

Distribuie:

Publicat:

Un nivel ridicat de LDL (colesterolul rau) este cea mai mare amenintare pentru inima, chiar daca si celelalte numere sunt importante. Colesterolul rau va poate bloca arterele si poate provoca un atac de cord sau un accident vascular cerebral. In ceea ce priveste numarul, o valoare mai mica tinde sa fie mai buna, desi obiectivul principal depinde de riscul bolilor de inima, care este diferit la fiecare persoana in parte.

Aceasta este o bautura preparata din lamaie si patrunjel, iar cand combini beneficiile lor, obtii o bautura puternica ce ajuta la reglarea nivelului de colesterol din sange si la tratarea bolilor. in plus, consumata in mod regulat, aceasta bautura stimuleaza pierderea in greutate, combate retentia de apa, imbunatateste sanatatea rinichilor si previne imbatranirea prematura cauzata de actiunea radicalilor liberi.

Ingrediente

1,5 litri de apa

3 legaturi de patrunjel

1 kg de lamai

Un praf de bicarbonat de sodiu

Regimul rapid care scade colesterolul

Incearca sa gasesti lamai organice, pentru a te asigura ca nu contin urme de pesticide si chimicale. Este bine sa le speli cu apa amestecata cu bicarbonat de sodiu pentru a le dezinfecta in profunzime.

Dupa ce ai spalat lamaile, taie-le felii si pune-le deoparte.

Da apa in clocot. Adauga lamaile si patrunjelul tocat si lasa amestecul sa se raceasca.

Pune-l intr-un recipient, acopera-l cu un capac inchis etans si depoziteaza-l in frigider.

Bea in jur de 100 ml din aceasta bautura in fiecare zi.

Este mai bine sa o bei dimineata pentru a te bucura de avantajele sale pe tot parcursul zilei. Pentru rezultate mai bune, incearca sa bei acest amestec in mod regulat, pana observi o scadere a nivelului de colesterol.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img