vineri, 29 martie, 2024

O femeie i-a dat fiicei sale sa bea clor pentru a o trata de autism dupa ce a gasit acest remediu pe Facebook

Distribuie:

Publicat:

Un tata din Indianapolis si-a acuzat luna trecuta sotia de hranirea copilului lor cu clor pentru a-l trata de autism. Conform barbatului, sotia sa a aflat de acest ''remediu'' pe un grup de Facebook.

Politia a arestat-o pe femeia in varsta de 28 de ani dupa ce aceasta a pus picaturi de acid clorhidric si solutie de purificare a apei in bautura fiicei sale. Combinatia extrem de periculoasa ce se transforma practic in clor este vanduta sub denumirea de Miracle Mineral Solution sau Master Mineral Solution, fiind ''recomandata'' pentru nenumarate boli precum autismul, cancerul, SIDA sau hepatita. 

O femeie i-a dat fiicei sale sa bea clor pentru a o trata de autism dupa ce a gasit acest remediu pe Facebook. Conform Washington Post, politia nu a dezvaluit numele parintilor sau varsta copilului ce a intrat in custodia Serviciului pentru Protectia Copiilor. Agentia guvernamentala din SUA, Food and Drug Administration a publicat in 2010 un avertisment pentru oprirea imediata a utilizarii MMS-ului. Insa site-ul oficial al medicamentului defineste produsul ca fiind ''un compus extrem de puternic,'' care a trecut ''testul timpului deoarece functioneaza''.

O femeie i-a dat fiicei sale sa bea clor pentru a o trata de autism dupa ce a gasit acest remediu pe Facebook. Conform Centrului de Control si Preventie a Bolilor din SUA nu exista un medicament pentru autism. Insa exista medicamente ce pot ameliora simptomele afectiunii. Cei ce promoveaza acest tip de tratment sugereaza ca ''vindeca'' autismul prin indepartarea chimicalelor toxice. FDA informeaza ca printre efectele secundare ale utilizarii medicamentului se numara deshidratarea, insuficienta renala si moarte. 

sursa: descopera.ro

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img