marți, 19 martie, 2024

O fetita de nici 2 ani a murit la cateva ore dupa ce corpul i s-a umplut de pete mici si rosii. Parintii si medicii au ramas socati cand au aflat ce s-a intamplat

Distribuie:

Publicat:

Doi parinti trec printr-o adevarata drama dupa ce si-au pierdut fetita in varsta de 1 ani si jumatate. Micuta s-a stins la cateva ore dupa ce corpul i s-a umplut de pete mici rosii, iar parintii au crezut ca a facut varicela.

O fetita de un an si 6 luni din Marea Britanie s-a stins din viata brusc, la cateva ore dupa ce corpul i s-a umplut de pete mici si rosii. Parintii au crezut initial ca este vorba despre varicela si nu s-au speriat. Dar cand fetita a facut febra mare si s-a invinetit, acestia au dus-o de urgenta la spital. Medicii de aici i-au pus un diagnostic cumplit – meningita. Din pacate, in ciuda eforturilor depuse de doctori, micuta s-a stins din viata la cateva ore dupa aparitia petelor rosii.

Cei doi parinti regreta acum enorm faptul ca nu au vaccinat-o pe micuta Mia impotriva meningitei si roaga ceilalti parinti sa nu repete greseala lor.

Suferinta este cu atat mai mare cu cat, inainte de a o avea pe Mia, mama acesteia a suferit un avort spontan. Femeia era insarcinata cu gemeni, scrie The Sun.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img