vineri, 19 aprilie, 2024

O mai ia la emisiuni dupa un asa episod?! Andreea Banica, data de gol la tv chiar de fiica ei: „Mami ma pune sa…” Cea mica a spus tot adevarul despre ce ii face mama ei. Vi se pare normal?

Distribuie:

Publicat:

Fiica Andreei Banica si-a dat mama de gol in direct la tv. Cel doua au fost invitate in cadrul emisiunii de la Pro tv, unde au dezvaluit amanunte mai putin stiute despre relatia lor.

Andreea Banica a marturisit ca fiica ei vrea sa cante si ea o va sustine in tot ceea ce isi propune. „Mi-a cerut sa o duc la canto. Sa nu pierdem investitia. Si-a dorit foarte mult. Mi-a spus: mama, vreau sa ma duc la canto. Am facut niste ochi mari, a spus: poftim??”, a spus Andreea Banica intr-o emisiune TV.

„Mami ma pune sa citesc. Daca nu sting lumina, mami imi cere zece lei. Mi-a cerut si ieri, iar acum trebuie sa ii dau 20”, a spus razand Sofia, in timp ce povesteau ce fac ele acasa.

Andreea Banica a nascut pentru a doua oara, in luna noiembrie a anului trecut. Artista si-a adus fiul pe lume prin cezariana, intr-o clinica privata si, la cateva ore dupa nastere, i-a facut cunostinta bebelusului cu fiica ei cea mare, Sofia , scena care a facut-o sa izbucneasca in lacrimi.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img