joi, 18 aprilie, 2024

O mama isi pune fetita de doi ani sa traga cu sete din tigara, tatal, proaspat eliberat din puscarie – VIDEO

Distribuie:

Publicat:

Daca va intrebati de ce nu suntem acolo unde dorim, printre natiunile cele mai civilizate ale lumii, puteti sa dati vina pe stat, care n-a facut mai nimic pentru a-si educa cetatenii in cei 28 de ani care au trecut din decembrie 1989. Ba chiar, dimpotriva! O fetita de doi ani a fost filmata de familia ei, in timp ce fumeaza si bea alcool.Imaginile socante au fost filmate in casa parinteasca, in comuna Niculitel din Tulcea, unde cei adunati sarbatoreau intoarcerea capului familiei petrecuse o luna de puscarie, pentru furt, in Germania. Cei doi parinti isi incurajeaza fetita sa traga de mai multe din tara si chiar sa bea alcool sau cafea. Cei prezenti se amuza copios. Pe fundal, se aud rasetele adultilor, in timp ce fetita continua sa fumeze.

"Zi: da cafeaua. Hai, trage, trage. Asa, stai ca barosanii. Ia trage, ia. Da ce faci fata, fumezi? Ai si unghiile facute. Imi dai sa fumez si eu?", spun adultii din incapere, care par ca se distreaza teribil.

In dupa-amiaza zilei de 11 decembrie a.c, politistii Postului de Politie Niculitel au fost sesizati cu privire la faptul ca pe Facebook circula un material video cu o minora de 3 ani, din localitatea Niculitel, care ar fi incurajata de persoanele adulte sa fumeze tigari si sa bea cafea. S-a intocmit dosar penal pentru savarsirea infractiunii de rele tratamente aplicate minorului, conform art.197 din Codul penal“. Familia fetitei a fost luata de oamenii legii si dusa marti, 12 decembrie, la audieri, la Directia de Protectie a Copilului din Tulcea. Oamenii au doi copii: un baietel de 9 ani care merge la scoala si fetita de 2 anisori. Tuturor membrilor familiei li se vor face evaluari de specialitate si analize medicale pentru a stabili starea lor de sanatate.

”Este o familie modesta, care nu traieste din ajutor social. Parintii muncesc cu ziua prin gospodarii, la munca campului. Nu au facut niciodata probleme, de aceea nici nu erau monitorizati de serviciul de Asistenta Sociala din primarie“, relateaza primarul Florin Pascale din Niculitel. Inspectorii de la Protectia Copilului au precizat ca au deschis o ancheta si ca miercuri vor merge la Niculitel.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img