vineri, 19 aprilie, 2024

O poveste cutremuratoare! Aceasta tanara a ajuns sa cerseasca, dupa ce barbatul ei a lasat-o cu cinci copii si a disparut fara urma! FOTO

Distribuie:

Publicat:

La 35 de ani, o femeie a fost parasita de barbatul ei, lasand-o fara suport, cu cinci copii minori • Barbatul a fugit fara urma, cu o alta femeie din Bucuresti • Mama celor cinci copii cere disperata ajutor, insa oamenii i-au intors spatele, judecand-o pentru faptul ca a facut copiii • Unul dintre copii este bolnav, iar ea nu isi permite sa plateasca cheltuielile pentru a ajunge la spital • In acest moment, are atat de multe datorii, incat nici nu mai poate calca in magazinul satului in care locuieste

O femeie in varsta de 35 de ani a ajuns la capatul puterilor, dupa ce partenerul ei de viata a parasit-o pentru o alta femeie, asa cum sustine acesta, "mai aranjata si mai buna".

In grija femeii singure au ramas cinci minori, cel mai mic avand doi ani, iar cel mai mare, 13. Nu primeste ajutor din partea nimanui si este nevoita sa traiasca doar din alocatiile copiilor.

In exact o luna de zile, copiii vor incepe un nou an scolar, iar ingrijorarea acesteia este ca nu va putea sa cumpere cele necesare copiilor. Locuieste in prezent in casa socrilor ei, care sunt si ei uimiti de disparitia fara urma a celui caruia i-au dat viata. Femeia povesteste cum sotul ei, consumator de bauturi alcoolice, cheltuia tot salariul la jocurile de noroc, iar cand ajungea acasa, niciun membru al familiei nu-i putea sta in cale.

A lasat-o cu cinci copii si a fugit cu alta femeie

Mioara Bazan este, din luna februarie, o mama singura. O femeie care a ramas sa aiba singura grija de cei cinci copii facuti impreuna cu Nicu Samoila, fostul ei concubin. Locuieste in comuna Dumesti, sat Valea Mare din Judetul Vaslui, in casa parintilor celui care a parasit fara mila cinci suflete nevinovate. Mioara povesteste ca Nicu ar fi fost angajat in constructii pentru o lucrare care se dasfasura in Bucuresti.

De cand a plecat in capitala, barbatul venea din ce in ce mai rar acasa si cu din ce in ce mai putini bani. Fara a da vreo explicatie concubinei sale, si-a continuat aceste actiuni timp de mai multe luni.

"A plecat de tot in luna februarie. Atunci l-am vazut pentru ultima data. Nu mai stiu nimic de el. Nici parintii lui nu mai stiu nimic de el, a disparut fara urma. M-a lasat cu cinci copii si traim de pe o zi pe alta. Nu am ajutor din partea nimanui, traim doar din alocatia copiilor. Barbatul meu incepuse, inainte de a pleca de tot, sa vina acasa din ce in ce mai rar. Eu credeam ca este istovit de munca si nu mi-am permis sa-l deranjez cu intrebari. El era singurul care aducea bani in casa, de aceea, cumva am stiut ca nu-mi permit sa-l intreb nimic. Problema era ca pleca pe perioade lungi, si de la luna la luna, banii pe care ii aducea acasa incepeau sa se imputineze si nu-mi ajungeau pentru cresterea copiilor. In luna februarie a venit acasa si mi-a spus ca el si-a gasit alta femeie, una mai cocheta si mai frumoasa, si ca nu mai vine acasa. I-am explicat atunci ca eu cu cinci copii mici nu am timp sa ma aranjez asa cum se aranjeaza o femeie singura. De dimineata pana seara fac treaba, spal la mana, ca nu am masina de spalat. Numai la gatit nu-mi sta mie capul", spune femeia.

Barbatul, dupa ce a plecat fara urma, si-a schimbat chiar si numarul de telefon, pentru a nu fi contactat de catre familie. Parintii lui sunt distrusi din cauza gestului sau necugetat, incercand sa o sustina pe Mioara macar moral.

Nu au ce manca

Din cauza lipsei banilor, Mioara a inceput sa ia alimente pe datorie de la magazinul din sat. Facturile, mancarea, hainele pentru copii au devenit pentru ea o povara extraordinar de mare, o povara pe care nu o mai poate duce singura.

Pe langa asta, baiatul ei de cinci ani are, asa cum povesteste, doi ganglioni imensi in jurul gatului. De la medicul din sat a primit o trimitere medicala, dar din cauza lipsei de bani, nu a putut merge la Spitalul de Copii din Iasi, asa cum a fost indrumata.

"Am un copil care are ganglioni mari, se vad in zona gatului. Mi s-a spus sa merg la Iasi sa-l tratez, dar nu am bani si chiar daca as avea, nu am cu cine sa-i las pe ceilalti, au nevoie de mine. De fiecare data cand plec de acasa, stau pe poarta si ma asteapta. Saracutii s-au obisnuit cu mine. Ii iubesc atat de tare, incat n-as putea sa-mi refac niciodata viata cu un alt barbat. Am sa am grija de copii pana la adanci batraneti. Au nevoie de mine. Nu primesc niciun ajutor din partea nimanui. Am ajuns sa scriu la oameni pe internet sa-i rog sa ma ajute cu ce pot, pentru ca, credeti-ma, am ajuns la disperare. Sa vezi cinci copii plangand efectiv de foame si mai stiu ca incepe si scoala, nici nu vreau sa ma gandesc ce ma asteapta", mai spune Mioara.

Oamenii care au judecat-o pe Facebook

Femeia povesteste faptul ca, din cauza disperarii, si-a facut un profil pe Facebook si a inceput sa ceara ajutorul oamenilor. Unii dintre ei au postat conversatiile cu Mioara in grupuri cunoscute, pe pagina de socializare, iar comentariile rautacioase au inceput sa curga. Femeia a incetat in a mai crede ca cineva este dispus sa o ajute.

"Eu mi-am facut un profil de Facebook ca sa cer ajutor oamenilor. Mi-a fost greu sa fac asta, dar nu am mai avut incotro. Satul in care locuiesc este mic si nu are cine sa ma ajute. Dupa ce persoanele cu care am vorbit au postat pe Facebook conversatiile, oamenii rai au inceput sa comenteze. Spun ca trebuia sa ma opresc dupa primul copil, ca cersesc pe Facebook, am primit jigniri, au fost oameni care mi-au scris si in privat. Nu inteleg de ce este lumea atat de rea. Cerusem la o doamna de pe Facebook sa ma ajute, daca poate, cu niste hainute pentru copii, insa ea s-a grabit sa posteze conversatiile cu mine pe pagina de Facebook «Daruieste Iasi»", incheie Mioara.

Printre postarile celor care au judecat gesturile femeii se afla si una a unui barbat, care nu s-a putut abtine sa nu faca remarcile care ar putea convinge femeia de calitatea oamenilor.

"Oamenii evolueaza… Nu mai cersesc la colt de strada ca le este frig si se fac de ras. Acum cersesc in online ca este mai usor… stau pe pat si cand pica ceva, merg si ridica. Prost nu este cel care cere, prost este cel care da. Cat timp exista o persoana apta de munca care se ascunde in spatele unor principii emotionale, nu vom putea evolua", scrie acesta.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img