joi, 28 martie, 2024

O simpla secunda de inconstienta ar fi putut sa o lase OARBA! Ce a facut o ieseanca cu lentilele de contact este greu de inchipuit! Medicii au ramas fara cuvinte!

Distribuie:

Publicat:

Dupa ce si-a cumparat lentile de contact de pe internet, o ieseanca a fost la un pas de a-si pierde vederea • Le-a spalat cu apa de la robinet si s-a infectat • Medicii sustin ca a fost infectata cu o bacterie care mananca globul ocular

O ieseanca a ajuns de urgenta la Spitalul "Sf. Spiridon" dupa ce si-a achizitionat o pereche de lentile de contact de pe internet, acestea provocandu-i o infectie care ar fi putut sa o faca sa isi piarda vederea. Aceasta s-a prezentat la spital avand o durere insuportabila in jurul ochiului, asemanatoare cu durerea de masea, cu ochii rosii, cu sensibilitate la lumina, dar si lacrimare abundenta.

Medicii au constatat ca tanara nu-si igienizase lentilele de contact corespunzator, spalandu-le cu apa de la robinet, motiv pentru care a fost diagnosticata cu o infectie grava. Daca nu s-ar fi prezentat intr-un timp util la o unitate medicala, sansele de a-si fi pierdut vederea ar fi fost foarte mari.

CONTINUAREA PE BZI.RO

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img