vineri, 29 martie, 2024

O tanara din Arges este Miss Scoala de Agenti de Politie „Vasile Lascar”

Distribuie:

Publicat:

Catalina Anton, o tanara din orasul Stefanesti din Arges, a castigat concursul de miss la Scoala de Agenti de Politie „Vasile Lascar” din Campina.

In varsta de 19 ani, Catalina Anton este interpreta de muzica populara si este considerata una dintre cele mai frumoase artiste din Arges, scrie ziartop.ro. La Scoala de Agenti de Politie din Campina, Catalina si un alt cadet, Flavius Ionel C, au castigat concursul de frumusete la care au participat tinerii care viseaza la o cariera in Politie.

In varsta de 19 ani, Catalina Anton este interpreta de muzica populara si este considerata una dintre cele mai frumoase artiste din Arges, scrie ziartop.ro. La Scoala de Agenti de Politie din Campina, Catalina si un alt cadet, Flavius Ionel C, au castigat concursul de frumusete la care au participat tinerii care viseaza la o cariera in Politie. Argeseanca a reusit sa cucereasca juriul cu zambetul inegalabil si cu trasaturile de invidiat. Afla povestea politistei de la Rutiera devenita „virala” pe internet, dupa ce a recuperat un telefon furat.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img