vineri, 26 aprilie, 2024

Oamenii lui Ciolos se alatura liberalilor!

Distribuie:

Publicat:

Partidul National Liberal (PNL) asteapta semnalul de „simpatie” cerut de Iohannis din partea lui Dacian Ciolos pentru a bate palma cu mai multi tehnocrati care ar urma sa candideze in Bucuresti.

La Bucuresti, PNL a demarat deja operatiunea de curatare a listelor pentru oamenii lui Ciolos. Mai multi lideri liberali pleaca sa candideze in tara pentru ca locurile eligibile din Capitala sunt rezervate pentru apropiatii lui Ciolos, inclusiv patru ministri de la care se asteapta un raspuns final. Primul vizat este vicepremierul Costin Borc, ministrul Energiei in Guvernul tehnocrat. Apropierea acestuia de PNL este de notorietate, pana si Gabriela Firea acuzandu-l ca instrumenteaza scandalul RADET-ELCEN in favoarea liberalilor. Urmatorul pe lista ar fi ministrul Muncii, Dragos Pislaru, urmat de Cristian Ghinea, ministrul Fondurilor Europene. In vizorul liberalilor se afla si ministrul Sanatatii, Vlad Voiculescu. Acesta a anuntat sambata ca nu va candida, dupa care a participat la un eveniment de partid al PNL.

Ultimii trei ministri de pe lista PNL sunt vizati de USR, alaturi de o serie de secretari de stat. Nicusor Dan a afirmat saptamana trecuta ca va anunta rezultatul negocierilor pe 20 octombrie. Oferta PNL ar putea fi mai tentanta pentru tehnocrati, insa totul depinde de asumarea publica de catre Ciolos a intentiei de apropiere de liberali.

Sursa: stiripesurse.ro

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img