joi, 28 martie, 2024

Oana Lis marturiseste cu ochii in lacrimi: ”Mi-a zis acum doua, trei zile ca s-a lovit cu capul de perete, ca si-a pierdut cunostinta”. Care este ultima dorinta a lui Viorel Lis dupa moarte

Distribuie:

Publicat:

Oana Lis a marturisit, cu ochii in lacrimi, ca ultima dorinta a sotului ei, Viorel Lis, este ca ea sa isi gaseasca un partener iubitor, tandru si care sa nu o loveasca nici macar cu o floare. “Viorel mi-a zis ca ii e teama ca dupa ce moare el, sa nu-mi gasesc pe vreunul care sa ma bata, are tot felul de ganduri”, a marturisit Oana.

In cadrul interviului, vedeta a vorbit si despre zilele in care s-a gandit la sinucidere si a subliniat ca nu si-a pierdut credinta in Dumnezeu: “M-am ocupat mai mult de mine, de familie, de casa mea, de sufletul meu. Ce sa zic, depinde de zile. La noi fiecare zi este total altfel. M-a ajutat foarte mult psihologia ca sa trec peste lucrurile astea. Viorel nu se simte bine. De exemplu acum doua trei zile m-a speriat foarte tare. Mi-a zis ca si-a pierdut cunostinta, s-a lovit cu capul de perete. Sunt tot felul de lucruri. Eu nu sunt genul care imi place sa ma plang. Mi s-a intamplat pe strada sa ma buseasca plansul dintr-odata. M-am gandit si la sinucidere de cateva ori. (…). Nici pentru mine nu m-am rugat a Dumnezeu atat de mult. Eu cred. Daca nu crezi nu se intampla”.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img