sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Oana Pellea, mesaj plin de amaraciune: Traim o tragedie nationala. Romania e pradata, mintita, batjocorita

Distribuie:

Publicat:

Indragita actrita Oana Pellea, cunoscuta pentru implicarea sa civicasi participarea constanta la protestele antiguvernamentale, a transmis pe pagina sa de socializare, un mesaj plin de amaraciune despre situatia dramatica din tara.

"Ceea ce se intampla cu Romania mi se pare dramatic. Nu ma mai amuza nimic legat de politica guvernantilor romani. Traim o tragedie nationala iar cei aflati la putere sunt vinovatii principali. Nu voi mai comenta…nu mai e nimic de comentat. Acest gust salciu de ratare… au trecut 29 de ani si Romania este tot pradata, mintita, batjocorita.

Romania sufera de neiubire iar noi de neasumarea destinului ei. Romania vie isi paraseste teritoriul si isi cauta norocul in lumea larga, lasand in urma o tara superba, trista si pustiita, vlaguita si neiubita.

E din ce in ce mai toxica viata in Romania. E din ce in ce mai greu sa construiesti, sa determini, sa planifici, sa visezi, sa gandesti si sa actionezi ca un om liber. Pacat. Mare pacat. Mi-as fi dorit sa fim pretuiti, respectati si fericiti la noi in tara si nu in alte colturi din lumea asta mare. Mi-as fi dorit ca romanii sa-si creasca copiii – cu incredere – la ei acasa…

Acum 100 de ani speranta intr-un viitor bun al Romaniei era mare, azi…

Acest gust salciu de ratare a unui destin de tara…", a scris Oana Pellea.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img