vineri, 29 martie, 2024

Oana Zavoranu, profit fabulos in urma lansarii parfumului ei: “Asta e pentru aia care ziceau ca nu stiu eu sa fac afaceri”

Distribuie:

Publicat:

La sfarsitul lunii trecute, Oana Zavoranu a marturisit suma exacta pe care a mostenit-o dupa moartea mamei sale, iar in cadrul unui interviu oferit in urma cu cateva zile, vedeta a dezvaluit cat de profitabila este afacerea cu parfumul sau, pe care l-a laudat ori de cate ori a avut ocazia. Atat in demersurile facute pentru acest proiect de suflet, dar si in afacerea cu clinica medicala, actrita este sprijinita de sotul ei, Alex Ashraf.

Oana Zavoranu, milionara in euro in urma afacerii cu parfumul sau

“Sa ii iei un interviu Oanei Zavoranu, intodeauna este o incercare, pentru ca Oana Zavoranu, fiind o femeie care vrea sa fie cocheta, sa fie in toate felurile, sa fie pregatita – pe vremuri, mai intarzia, adica spunea ca vine la ora aia si tu trebuia intotdeauna sa iti iei o marja de siguranta. (…).

Cum o privesti pe mamica de Sus, care n-a vrut niciodata sa iti dea un banut? Desi, iata, in momentul asta dovedesti ca atunci cand ai un ban pe mana si o idee, poti sa faci un lucru chiar spectaculos.”, a spus Cristi Brancu in cadrul unui interviu facut public pe Internet.

Marioara Zavoranu a murit pe 17 aprilie 2015 din cauza unei suferinte renale.

“Da, am vandut 10.000 de bucati (n.r.: sticle de parfum), am bagat 400.000 in parfum, care a inglobat: parfumierul (…), e facut de unul smecher in Italia, un parfumier international, importul, taxe, tot, tot, sticla, design si asa mai departe. Am scos de mult banii. Am facut milionul, da. Asta e pentru aia care ziceau ca nu stiu eu sa fac afaceri. (…).

Cristi, o sa iti spun si tie (…) o chestie pe care nu am spus-o la nimeni si nu o stie nimeni: suma reala cu care am ramas eu, de fapt, din mult trambitata avere a mamei… daca vrei, ti-o spun acum. (…). Eu m-am batut si am reusit cu greu (…), mama nu stia nici pe departe ce se intampla la societate, ei o tineau foarte bine acolo, i-au dat o masina de serviciu si un salariu si o puneau sa semneze ca director. Ea nu stia nimic din ce se intampla, stii ca era in Cipru (…). Dupa mari, mari greutati, eu am ramas si pot sa dovedesc cu acte cu 1.175.000 de euro. (…).”, a explicat Oana Zavoranu.
Mama Oanei Zavoranu s-a stins la 66 de ani

Marioara Zavoranu avea 66 de ani si a murit pe un pat de spital de la Institutul Clinic Fundeni, unde era internata de trei luni. Ea s-a internat inca de la inceputul anului 2015, timp in care a fost supusa unei interventii chirurgicale de extirpare a unui rinichi. Marioara Zavoranu a fost inmormantata la cimitirul „Eternitatea” (pe care l-a detinut Oana Zavoranu pana in 2016) ,alaturi de cei doi fosti soti ai ei, Ioan Banicioiu si Nicolae Zavoranu.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img