joi, 28 martie, 2024

Oana Zavoranu si sotul ei, scandal in sediul de politie! Alex Ashraf risca sa ajunga la inchisoare!

Distribuie:

Publicat:

Oana Zavoranu si Alex Ashraf  au fost protagonistii unor momente tensionate ce s-au petrecut chiar in sediul politiei. In cursul zilei de sambata, cei doi au mers sa negocieze cu jurnalistul care l-a acuzat de agresiune pe sotul vedetei.

Potrivit RomaniaTV, Oana Zavoranu si Alex Ashraf s-au certat ca la usa cortului chiar in sediul politiei, acolo unde au mers sa medieze scandalul cu jurnalistul pe care sotul celebrei brunete l-a agresat in urma cu aproximativ un an. Potrivit sursei citate, ”Querida” nu a fost de acord sa-i plateasca jurnalistului suma de 5000 de euro pe care  o pretinde drept despagubiri si pentru a-si retrage plangerea. Daca cele doua parti nu ajung la o intelegere amiabila, Alex Ashraf risca sa suporte rigorile legii care pot duce la pedeapsa de privare de libertate.

Alex Ashraf, scandal in plina strada

In urma cu aproximativ un an, Alex Ashraf ar fi inceput sa se bata cu un jurnalist dupa ce acesta i-ar fi adresat o intrebare deranjanta, potrivit surselor noastre.  Scenele de violenta s-au petrecut la cativa metri de Oana Zavoranu si oamenii prezenti sa ia hainele oferite gratuit de vedeta.

“Mi-a bagat un  mare pumn in fata. Si dupa aceea a sarit si pe colegul meu. Nu mi se pare normal. Si uite, i-am rugat pe colegii de la Jandarmerie, uite, pe domnul si pe domnul – si domnii s-au uitat. Apoi m-a prins in porti, alti pumni si acolo! Da, sotul si un agent de la paza. Pe mine m-a lovit sotul Oanei, pe colegul meu, agentul. Pe colegul meu l-au luat, i-au pus catusele. El s-a bagat pentru ca mi-a tinut mie apararea, nu e normal? (…).”, a declarat jurnalistul, imediat dupa incident.

Oana Zavoranu, pe numele adevarat Ioana Zavoranu, este o actrita, cantareata si fosta moderatoare de televiziune din Romania. Ea s-a casatorit cu Alex Ashraf in vara lui 2016, iar ambii sunt la a doua casatorie. Pe 9 septembrie 2017, cei doi s-au casatorit religios.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img