vineri, 29 martie, 2024

Ofera-i copilului tau o experienta inedita, la expozitia interactiva si educativa despre corpul uman, de la Iulius Mall Iasi

Distribuie:

Publicat:

Experimente, „operatii chirurgicale”, curiozitati despre corpul uman, fotografii haioase si multe alte surprize. De acestea se pot bucura prichindeii care viziteaza „The Human Body Adventure”, expozitia interactiva de la Iulius Mall Iasi, care ii transforma pe copii in „medici” iscusiti. Incepand de astazi, 20 septembrie 2018, cei mici sunt asteptati la etajul 1 al Iulius Mall sa afle totul despre corpul uman! Invitatia a fost acceptata deja de peste 1.600 de prichindei, care si-au rezervat bilete pentru fascinanta incursiune in lumea medicala, organizati in grupuri educationale. Pana pe 30 septembrie, copiii cu varsta intre 5 si 14 ani pot avea parte de o experienta inedita, participand la expozitia „The Human Body Adventure”, organizata de Iulius Mall Iasi, in parteneriat cu Arcadia – Spitale si Centre Medicale. Zilnic, cei mici pot descoperi corpul uman, prin joc si joaca. Pentru ca a inceput scoala, expozitia este un bun prilej de a le oferi prescolarilor si elevilor o activitate extracurriculara deosebita.

Costumati cu halate de doctori, timp de 50 de minute, cei mici pornesc intr-o expeditie in care afla cum functioneaza creierul si cele cinci simturi, auzul, vazul, pipaitul, mirosul si gustul, descopera informatii si curiozitati despre schelet si oase, muschi si piele, despre inima si sistemul respirator, fac experimente si multe altele. Expozitia beneficiaza de sprijinul Universitatii de Medicina si Farmacie „Grigore T. Popa” Iasi, ai carei studenti le explica informatiile pe intelesul lor. Elemente de butaforie de o calitate exceptionala, precum cele de muzeu, o masa de operatie interactiva si o aplicatie de realitate augmentata cu ajutorul careia pot vedea organele interne si miscarea lor fac experienta si mai captivanta. Micii „doctori” pot face si fotografii haioase, la panourile transparente cu sistemele vietii, iar la final primesc diplome de merit.
Pretul unui bilet este de 10 lei de persoana pentru grupurile educationale organizate, 12 lei pentru posesorii de Card Partener United Business Center si 15 lei/individual. Programarile se pot face la Centrul Info Iulius Mall Iasi sau la telefon 0232/208.500. Vino pana pe 30 septembrie la „The Human Body Adventure”, la Iulius Mall Iasi, sa-i oferi copilului tau o experienta educativa fascinanta!

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img