sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Oferta de munca, Germania – sofer autocamion

Distribuie:

Publicat:

Agentia Federala de Munca – Centrala de Mediere a Strainilor si Specialistilor ZAV Hessa, ca reprezentant al angajatorului german compania HSV Systemverkehre GmbH, ofera 15 posturi de sofer autocamion.

Descrierea locului de munca: Activitatea presupune transportul de bunuri catre centrele de distributie. Comenzile noi vin in fiecare zi, iar bunurile trebuie sa fie livrate intr-un anumit interval de timp. De regula, transportul se realizeaza pe timp de noapte.

Cerintele locului de munca: Permis de conducere categoria CE (fosta clasa 2), licenta ADR si tahograf digital; Constituie avantaj experienta anterioara in domeniu; Aspect ingrijit, bune maniere, seriozitate la locul de munca si motivare.
Limbi straine: Cunostinte de limba germana, nivel A2 (scris si vorbit)

Salariu: Salariul de baza este de 1900 euro brut/luna, la care se adauga: – pentru lucrul de 24 ore – 24 euro net, pentru 14 ore – 12 euro net, pentru tura de 8 ore – 6 euro net; – pentru orele de noapte – 8,50 euro net/ora; – pentru lucrul in zilele de sambata – 30 euro, pentru zilele de duminica – 50 euro net; – pentru zilele de sarbatori legale – 75 euro net; – bonus pentru combustibil – max. 150 euro brut/luna.

Durata contractului: Contractul de munca este permanent cu program normal de lucru.

Alte beneficii: Sunt posibile diverse alte indemnizatii, in functie de modulul ales.

Mod de aplicare: Persoanele interesate, care corespund cerintelor ofertei de munca, trebuie sa se adreseze Consilierului EURES din judetul de domiciliu pentru a-si completa formularele de aplicare (C.V -ul model Europass si Bewerbung-ul completate la calculator). Verificarea cunostintelor de limba germana se va realiza telefonic. Candidatii al caror nivel de limba germana corespunde solicitarii angajatorului, vor participa la o selectie care se va organiza in toamna.

Termen limita pentru aplicare: 12.09.2016 .

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img