marți, 16 aprilie, 2024

Omul poate respira sub apa fara tuburi de oxigen si masti. Descoperirea incredibila realizata de catre un cercetator rus!

Distribuie:

Publicat:

O echipa de cercetatori din FPI sau Fondul de Investigare Avansata din Rusia, au scos la iveala un nou mod prin care se pot obtine noi performante. Prin aceasta metoda, orice om poate sa aiba o respiratie normala sub apa, ne avand ne voie de echipamente speciale pentru asta! Igor Cherniak este unul din jurnalistii care a participat la prezentarea de teste realizate de catre specialistii respectivi, dupa care a povestit ca secretul acestei metode este in umplerea cu un lichid care are la baza oxigen a cailor respiratorii.

Acest lichid ajunge la nivelul circulatiei sangvine si in regiunea plamanilor, iar prin asa mod, orice persoana poate sa respire normal si plamanii acestuia vor functie in mod obisnuit chiar daca persoana se afla sub apa. Testele de pana acum al echipei de specialisti au fost realizate doar pe caini. Respectivul caine, cu care s-au efectuat testarile, s-a recuperat extrem de repede dupa finisarea acestora. Timp de 900 de secunde, cainele a stat sub apa, iar unicele lucruri care au fost notate, erau miscarile putin mai lente ale membrelor si prezenta hipotermiei. Curand, toate aceste testari vor fi realizate si pe oameni, iar specialistii se asteapta la rezultate foarte bune, chiar impecabile, care le vor aduce si mai mult succes!

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img