vineri, 19 aprilie, 2024

OPORTUNITATE PENTRU TAXIMETRIȘTII BARLADENI.

Distribuie:

Publicat:

“ Una calda, alta rece” pentru cei care sunt taximetriști in orașul Barlad. După ce au fost puși , in premiera, sa achite noi taxe către autoritatea locala( cei care își desfasoara activitatea in mod legal) primarul Boros le da o șansa … “ Piraților”. Sa își desfășoare activitatea in conformitate cu hotărârile locale.

“ La întâlnirea pe care am avut-o cu reprezentantii taximetriștilor,  cerința acestora sa stârpim pirateria din oras. Am avut o întâlnire cu comandantul Poliției dar si cu directorul executiv al Poliției Locale si am întocmit un plan pe care speram sa il punem in practica. La aceasta ora își desfasoara activitatea 180 de mașini care au autorizații. Voi iniția un proiect de hotarare si vom mai suplimenta numarul autorizaților la 200-210 . Conform legii la o mie de locuitori pot fi eliberate patru autorizații, la Barlad putem ajunge la un numar de 240.

Vom acționa împotriva celor care fac piraterie , dar nu înainte de a le oferi conditii legale pentru desfășurarea activității”, a declarat in cadrul unei conferințe de presa edilul șef, Dumitru Boros.

 

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img