joi, 28 martie, 2024

Orasul vasluian Negresti va avea parte de noi investitii

Distribuie:

Publicat:

Locuitorii orasului Negresti vor avea parte in perioada urmatoare de cateva investitii foarte importante. Este vorba despre demararea lucrarilor la noua piata agro-alimentara, continuarea lucrarilor de asfaltare si lucrari de extindere la reteaua de energie electrica pe strada Sublocotenent Mitica Vasiliu.

Primarul Vasile Voicu spune ca dupa perioada grea, in care orasul s-a confruntat cu o serie de lipsuri financiare, a venit momentul ca lucrurile sa intre pe fagasul normal. In Valea Mare primaria va finaliza asflatarea celor 2,2 kilometri de drum, in aceasta perioada lucrandu-se la portiunea de drum care duce spre biserica. Si in Poiana va fi asfaltata suprafata de 2,3 kilometri de drum, pana acum fiind facut terasamentul si fiind montat primul strat de piatra.

„Pentru oamenii din aceste localitati sunt investitii foarte importante, care le faciliteaza practic accesul si le usureaza viata. Ne bucuram ca am putut da si noi drumul catorva investitii, mai ales ca ne-am redresat cu greu dupa perioada dificila pe care am traversat-o”, a declarat primarul orasului Negresti, Vasile Voicu.

Extinderea retelei de energie electrica se va face din fonduri proprii ale primariei, pe o suprafata de aproximativ un kilometru. Asta inseamna ca un numar de 20 de locuinte vor fi racordate la reteau de energie electrica. Initial lucrarile au fost evaluate la aproximativ 100.000 de lei, insa ulterior a trebuit amenajat un post de transformare, motiv pentru care Primaria Negresti a suplimentat suma alocata cu 50.000 de lei.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img