vineri, 19 aprilie, 2024

Oreste continua seria dezvaluirilor socante despre Mircea Badea. “Au fost turnati la Securitate de el, sub pseudonimul Vrabiuta”

Distribuie:

Publicat:

Oreste continua seria dezvaluirilor socante despre Mircea Badea, dupa ce in urma cu o zi a postat un mesaj dur pe contul de socializare. Prezentatorul tv scoate la iveala amanunte uimitoare despre iubitul lui Carmen Bruma.

Mircea Badea a transmis din mijlocul multimii adunate in Piata Victoriei, sambata, 9 mai, pentru a-si arata sustinerea fata de partidul aflat la guvernare.  „Traiesc o Nirvana vazandu-i pe astia (sustinatorii #rezist) cum se tavalesc in chinuri“, a declarat Badea.

Replica a venit imediat de la Oreste, intr-un mesaj lung pe Facebook si a continuat la emisiunea “Jocuri de putere cu Rares Bogdan” de la Realitatea Tv.

“M-a starnit delirul furibund al fostului meu prieten Mircea Badea care a ramas ultimul prost din curtea scolii. Faptul ca acest miting a fost un sec de proportii a fost demonstrat si de urmatorul aspect. Singurul care continua sa mictioneze pe miscarea rezist, sa fie obraznic,

Eu m-am despartit de acest strigoi, acest pui de informator al Securitatii. M-am gandit si stiu de Mircea Badea se comporta asa. E urat ce fac, sunt lucruri pe care as fi vrut sa le pastrez si sa ma duc cu ele in mormant, dar raul pe care il imprestie acest pui de naparca in societate este mostenire pe linie materna. Toata lumea stie cine este Mariana Badea. O cunosc toti actorii Teatrul Mic, pentru ca au fost turnati la Securitate de ea, sub pseudonimul Vrabiuta.

Dosarul de cacanar al lui Mircea Badea incepe in 1984 cand el a reusit sa-l sorcoveasca pe Ceausescu. L-a atins cu sorcova aia de hartie creponata. Am aflat de unde i se trage acest venin. Toate duc la Kremlin. Tatal lui a fost atasat militar la Moscova, iar mama a terminat un liceu tot acolo. Faptul ca acest individ are o sotie si un copil mi se datoreaza mie. Ii amintesc episodul Navodari 2001.

Ii declar acestui individ insalubru ca daca incepand de astazi va continua sa terfeleasca si sa noroiasca valorile in care eu cred, voi continua si eu sa fac public cate un episod din biografia acestui vierme pana cand nu va mai iesi deloc din casa”, a spus Oreste extrem de nervos la tv.

Oreste l-a facut praf pe Mircea Badea, printr-un mesaj dur postat pe contul de socializare. Reactia prezentatorului tv vine dupa mitingul organizat de PSD in Capitala, sambata, 9 iunie, cand iubitul lui Carmen Bruma a iesit in strada alaturi de alti sustinatori.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img