vineri, 26 aprilie, 2024

OVITURA pentru USR-PLUS! Se rup randurile, dupa DERAPAJUL lui Andrei Caramitru

Distribuie:

Publicat:

Consilierul pe probleme economice al lui Dan Barna, Andrei Caramitru, a lansat un atac dur la adresa candidatului independent George Simion, numindu-l „dement infiltrat”.

„Vreți să NU avem conflicte inter-etnice fabricate de KGB? Frați maghiari – NU votati UDMR. Frați români – NU votati PSD/ALDE sau pe dementul infiltrat George Simion. E simplu”, a scris, pe Facebook, Caramitru, după ce George Simion a fost lovit de etnici maghiari, la Cimitirul Eroilor de la Valea Uzului.

Ieșirea lui Andrei Caramitru a fost taxată chiar de foști votați USR.

„George Simion e un patriot și din postările tale reiese incultura și o atitudine fascistă. Infiltrat unde?… securiștilor… Ați luat cu japca partidul de la un patriot, de la Nicușor Dan… Voi vorbiți mafioților? Zero ai făcut pe lângă George Simion în acești zece ani… Mai pune mână și citește câte ceva”, i-a replicat unul dintre utilizatorii de Facebook.

„Pacat, domnule! Chiar sunt dezamagit. V-am facut campanie la toti prietenii mei in 2016. Nu regret, ma bucur ca au intrat alti oameni in Parlament”, i-a scris un altul.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img