marți, 23 aprilie, 2024

Panica mare in familia Ancai Serea! Uite ce a patit pisicuta Oreo, adoptata in urma cu cateva zile. Fiica vedetei nu a inchis un ochi toata noaptea

Distribuie:

Publicat:

Anca Serea, probleme mari cu piscuta adoptata recent. Un veterinar i-a facut un vaccin gresit.

Anca Serea are o viata de familie care ar putea sa fie subiectul unui serial de succes. Superba femeie care, dupa cinci nasteri, arata ca un manechin, nu stie ce inseamna monotonia, fiecare moment din viata ei fiind o aventura.

Prezenta la un eveniment monden, protagonista noastra ne-a povestit ultimele peripetii din casa ei. Recent, fiica ei, Sarah (10 ani), a adoptat o pisicuta de la un adapost si s-a atasat imediat de micuta felina.

Din pacate, noul membru al familiei a suferit dupa un vaccin gresit administrat, iar Sarah nu a dormit deloc de grija pisicutei.

"Sarah a adoptat o pisicuta de la un adapost. O cheama Oreo, are cateva saptamani si, din pacate, am dus-o la un medic veterinar care nu era atat de priceput si i-a facut un vaccin pe care nu ar fi trebuit sa i-l faca. Pisicuta a plans mult, saraca si a zacut, iar Sarah nu a dormit deloc. A doua zi si-a revenit, a inceput sa manance si sa bea. Acuum se simte bine si e rasfatata. Ieri am fost cu Sarah sa facem cumparaturi pentru ea, mi-am dat o gaura in buget (rade). I-am cumparat accesorii, paturici, o geanta speciala in care s-o transportam, mancare scumpa, tot ce trebuia, dar merita, ca e simpatica", a declarat Anca pentru WOWbiz.ro

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img