vineri, 19 aprilie, 2024

Patronul unei cafenele din Targu Mures a lasat pachete cu mancare in fata localului, pentru nevoiasi. Doi pensionari s-au apropiat si e ireal ce a urmat

Distribuie:

Publicat:

Mai multe pungi cu produse de patiserie au fost lasate pe treptele unei cafenele din Targu Mures. Patronul s-a gandit sa faca un gest frumos pentru oamenii nevoiasi. Surpriza a venit atunci cand niste batrani s-au apropiat de local.

”Nu a fost ceva premeditat. Nu ne-am gandit sa ne facem reclama, cum am fost acuzati de unii. Pur si simplu, la finalul zilei in care deschisesem cafeneaua, ne-am trezit ca ne ramasesera mai multe produse de patiserie. «Ce-ar fi sa le scoatem in fata usii? Sunt foarte multi oameni nevoiasi, poate cineva va veni si le va lua», ne-am zis”, povesteste tanarul antreprenor.

De ceva vreme, doi pensionari vin si, pentru a lua pachetele cu produse cu care isi hranesc trei nepoti, au cerut permisiunea sa ajute. Asa ca dau cu matura in fata cafenelei.

„Ne-au rugat frumos daca pot face curatenie pentru a lua acele produse. Nu au venit doar sa le ia si sa plece, au vrut sa faca un serviciu pentru ele. Cred ca in Romania lumea e buna, dar nu stie, in cea mai mare proportie. Oamenii nu stiu sa daruiasca”, a adaugat tanarul.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img