vineri, 19 aprilie, 2024

Pe ce se mai cheltuie banii in municipiul Vaslui

Distribuie:

Publicat:

Rectificarea bugetului local al municipiului Vaslui pe anul 2015, etapa  iulie, a fost motivata, potrivit executivului de includerea in buget a sumelor necesare derularii in conditii optime a Programului de investitii publice pe anul 2015, prin includerea unor obiective de investitii noi.

„In urma analizei bugetului local la aceasta data rezult  necesitatea alocarii de credite bugetare unor activitai, pe baza propunerilor fundamentate ale ordonatorilor tertiari de credite, conform adreselor transmise de catre unitatile de invatamant preuniversitar de stat din subordinea Municipiului Vaslui, prin care se solicita sustinerea cheltuielilor de capital in suma de  459.000 lei. In acelasi timp se rectifica  si Programul anual de investitii publice pe anul 2015 si estimari pentru anii 2016-2018 pentru bugetul local, se arata  intr-un raport al primariei. La rectificarea bugetar  s-au mai dat bani pentru izolarea termic  a podului cladirii in care functioneaza  Liceul Teoretic ,,Mihail Kog lniceanu” Vaslui, valoarea fiind de 135.000 lei.

Aceasta lucrare nu a fost efectuata  odata  cu inlocuirea acoperisului, din lipsa de fonduri. Tot pentru liceul Kogalniceanu s-au alocat bani pentru achizitie cazane centrala termic(2 buc)cu valoarea de 195.000 lei. Actualele cazane sunt intr-o stare avansata de degradare si nu prezinta siguranta in exploatare. Suma de 25 de mii de lei a fost alocata  pentru achizitionarea unui foisor de vara la gradinita cu program prelungit nr.8 Vaslui. Sume cuprinse intre 20.000 si 120.000 de lei au primit [Scollie ,,Dimitrie Cantemir”, ,Stefan cel Mare”, ,,Mihai Eminescu”.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img