sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Pe patul de moarte, mama criminalului din Brasov si-a blestemat fiul! Acestea sunt cuvintele care l-au bantuit toata viata pe Florin Buliga

Distribuie:

Publicat:

Florin Buliga, criminalul care si-a ucis intreaga familie, sotia si cei doi copii, la Brasov, le-a marturisit atat anchetatorilor, cat si avocatului sau, ca a fost foarte afectat de moartea mamei sale, pe cand el avea 14 ani si jumatate, pentru ca aceasta a murit blestemandu-l. Buliga avea 14 ani si jumatate, iar mama lui 38 de ani, in momentul in care femeia a murit din cauza unei boli incurabile. Inainte insa de a muri, femeia si-a blestemat unul dintre cei doi baieti. Pe Florin. Iar el a fost bantuit in permanenta de cuvintele mamei sale. Ba chiar era convins ca si el va muri tot la varsta de 38 de ani.

Avocatul lui Buliga, Daniel Diaconu, a spus ca il viziteaza o data la doua zile, iar clientul sau ii face multe marturisiri si abia asteapta vizitele sale pentru a putea vorbi si a se descarca. Barbatul, care are un  jurnal pe care l-a botezat ”un fel de testament”, i-a povestit ca sotia lui, Monica, era “un suflet mult mai chinuit“ decat al lui si ca, inainte de a se casatori cu ea, ar fi avut o tentativa de suicid, in 1997, femeia fiind internata la spitalul din Socola. Cei doi s-au casatorit doi ani mai tarziu.

„Plec putin, linistit, dar ne revedem“
Avocatul a mai spus ca inca din 8 martie Florin Buliga a inceput sa aiba ganduri negre, despre moarte.

Cu o zi inainte, pe 7 martie, Florin Buliga a facut o postare pe Facebook, un selfie, in care a notat „Plec putin, linistit, dar ne revedem  ? ❤️“ (foto)“. In imagine se observa si o icoana, prinsa la parasolar. Florin plecase sa se reculeaga la o manastire, insa dupa ce a revenit acasa a inceput sa aiba tot felul de ganduri negre si premonitii sinistre.

O prietena apropiata a familiei a povestit reporterilor Libertatea ca Florin avea in ultima perioada ganduri negre si tot felul de premonitii, insa legate de propria sa moarte. Credea ca se va intampla ceva rau, inainte de Paste, cand fortele raului si ale bineului duc o lupta acerba, iar familiile se destrama. Era obsedat si de numerologie si mai ales de cifra 6.

Florin Buliga va implini 44 de ani in Vinerea Mare
 

„Pe Florin si Monica i-am intalnit la inceputul lunii martie, la un concert folk. Eu am stat toata seara langa Monica. Mi-a povestit despre copii. Stefan se indragostise si avea o iubita putin mai mare ca el, pe care o ducea la teatru. De ceva vreme, Stefan isi descoperise o noua pasiune in teatru si mergea la cursuri de actorie pentru copii. Si Ioana era indragostita. Monica o privea cu nostalgie pe fiica ei, acum o tanara femeie, majora de cateva zile, care ii marturisea despre bucuriile si deceptiile din dragoste”,  a spus prietena cuplului.

Aceeasi prietena a povestit ca Florin iubea muzica si ca, prin urmare, isi dorea ca si copiii lui sa faca muzica. Ioana canta la pian, dar nu din pasiune, ci mai degraba pentru ca asa ii cerea tatal ei.

“O data pe saptamana, Ioana canta la pian doar pentru el. De altfel, Florin se apuca de ceva vreme sa cante chiar el la chitara si lua lectii private in acest sens“, a spus prietena cuplului.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img