joi, 28 martie, 2024

Pe sotia lui Prigoana o stiti, dar uite ce soacra simpatica are afaceristul!

Distribuie:

Publicat:

Familia lui Silviu Prigoana profita de vacanta si a ales sa mearga anul acesta in America, acolo unde afaceristul are o casa, iar fiul sau cel mare, Honorius, este stabilit de ani buni. Sotia Mihaela, impreuna cu copiii si mama sa, se bucura deja de aerul de peste Ocean.

Dupa cum se stie, Silviu Prigoana a fost preferat cam de toate soacrele si iata ca i-a castigat simpatia si mamei Mihaelei, o femeie frumoasa si de gasca. Pentru ca le pretuieste si a vrut putin spirit de aventura, afaceristul a programat o vacanta tocmai in America, alaturi de cele doua doamne ale sale, dar si alaturi de copii. Iata ca Mihaela Prigoana a surprins cateva imagini de pe Tarmul Fagaduintei si sunt de vis.

Cele doua doamne au luat la pas restaurantele din zona, s-au bucurat de mancarurile americane din Chicago si au facut o mica escapada pe lac, alaturi de copilasii lor. Vremea a fost buna, asa ca s-au bucurat din plin de peisaje si de locul in sine. Dupa cum se stie, fiul cel mare al lui Prigoana, Honorius, este casatorit si stabilit in America, asa ca aceasta vacanta a fost si o reintregire a familiei.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img