vineri, 29 martie, 2024

Penitenciarul Vaslui cauta medic

Distribuie:

Publicat:

Penitenciarul Vaslui informeaza persoanele interesate asupra faptului ca a fost scos la concurs, in conformitate cu Ordinul ministrului sanatatii nr. 869/2015 si a Legii nr. 293/2015 privind Statutul functionarilor publici din Administratia Nationala a Penitenciarelor, un post vacant de medic in specialitatea Medicina generala/Medicina de familie in cadrul unitatii noastre.

Precizam faptul ca pentru acest post se pot inscrie atat medici cu drept de libera practica, specialisti sau primari, confirmati in specialitatea respectiva, cat si rezidenti aflati in ultimul an de pregatire in specialitatea postului scos la concurs.

Documentele din componenta dosarului de candidat, conditiile ce trebuie indeplinite de catre candidati si tematica de concurs se gaseste pe site-ul Administratiei Nationale a Penitenciarelor –  www.anp.gov.ro – Cariera/Concursuri din sursa externa si pe site-ul Ministerului Sanatatii –  www.ms.ro – Informare/Cursuri, concursuri, examene/ Tematici si in saptamanalul „Viata Medicala” nr. 23/03.06.2016.

Dosarele de candidat pentru ocuparea postului mai sus mentionat vor fi depuse la sediul unitatii noastre pana la data de 17.06.2016, ora 15.00.
 
Pentru informatii suplimentare desemnam ca persoana de contact pe dl. Cristian VARTOLOMEI – Coordonator Compartiment Medical, telefon 0235-322510, fax 0235-322135, e-mail: pvaslui@anp.gov.ro sau la Biroul Resurse umane si Formare profesionala din cadrul Penitenciarului Vaslui.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img