sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Perchezitii de amploare in Teleorman! Prejudiciul este imens

Distribuie:

Publicat:

Politistii Inspectoratului de Politie al Judetului Ilfov au facut, luni, patru perchezitii in Bucuresti si in judetele Ilfov si Teleorman la o grupare specializata in evaziune fiscala, care ar fi prejudiciat bugetul de stat cu suma de 550.000 de euro. O firma din domeniul reciclarii deseurilor ar fi inregistrat in contabilitate cheltuieli si servicii fictive pentru a reduce baza de impozitare, scrie news.ro. Pentru documentarea intregii activitati infractionale, politistii specializati in investigarea criminalitatii economice – Iflov, sub coordonarea  procurorilor din cadrul Parchetului de pe langa Tribunalul Ilfov, au efectuat patru perchezitii domiciliare in municipiul Bucuresti si judetele Ilfov si Teleorman.

Totodata au fost duse la sediul Politiei sapte persoane pentru audieri.

”In urma cercetarilor efectuate, s-a stabilit ca, in perioada februarie-aprilie 2016, o societate avand ca obiect de activitate reciclarea deseurilor, controlata de trei persoane cu varste cuprinse intre 30 si 40 de ani, si ar fi inregistrat in contabilitate cheltuieli si servicii fictive, iar in acest fel si ar fi diminuat artificial obligatiile fiscale datorate bugetului de stat”, anunta politistii din Ilfov.

Politistii Serviciului de Investigare a Criminalitatii Economice continua cercetarile sub aspectul savarsirii  infractiunii de evaziune fiscala.

Actiunea s-a desfasurat cu sprijinul politistilor din cadrul Serviciului de Actiuni Speciale – Ilfov si a Inspectoratului de Politie a Judetului Teleorman.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img