vineri, 29 martie, 2024

Performanta unica in istoria presei mondiale! Ilie Dobre a intrat in Hall of Fame-ul Academiei Recordurilor Mondiale! Ce recorduri a detine

Distribuie:

Publicat:

Celebrul comentator sportiv Ilie Dobre, de la Radio RomaniaActualitati, a fost inclus de World Record Academy (Academia Recordurilor Mondiale), cea mai mare si mai prestigioasa organizatie din lume care certifica recordurile mondiale, cu sediul la Miami (SUA), in Hall of Fame (Galeria Gloriilor).

Potrivit unui comunicat  de World Record Academy a omologat, numai in ultimii 10 ani, 4500 de noi recorduri mondiale (100 recorduri de excelenta).

Karateka ieseni au facut spectacol la finala Campionatului National! Primii practicanti au fost premiati – FOTO

Comentatorul Ilie Dobre este primul roman care a stabilit 10 recorduri mondiale omologate de World Record Academy,  care i-a acordat si premiul “Omul Anului in Media” (2014)”, pentru promovarea, in media, a sportului, a valorilor morale, a fair play-ului si a valorilor sociale in sport. Printre recordurile mondiale se numara cele de 35 secunde si 6 zecimi, in transmisiunea unui gol in direct, fara respiratie; 52 de secunde si 3 zecimi in transmisiunea unui gol in direct, fara respiratie , in studio; 1 minut si 8 secunde, cu o singura respiratie; “Cel mai de succes comentator sportiv de radio din lume”; Comentatorul sportiv de radio cu cele mai multe carti publicate (45).

O performanta unica in istoria presei mondiale.

World Record Academy releva, de asemenea, ca Ilie Dobre a fost premiat, in anul 2008, de Presedintia Romaniei, cu “Ordinul National pentru Merit“, in grad de Cavaler.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img