joi, 18 aprilie, 2024

Permis de conducere fals depistat in P.T.F. Albita

Distribuie:

Publicat:

Politistii de frontiera din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Albita au depistat un barbat cu cetatenie romana si R. Moldova care a prezentat la controlul de frontiera un permis de conducere fals.

In ziua de 9 decembrie, in jurul orei 21.00, in P.T.F. Albita, judetul Vaslui, s-a prezentat, pe sensul de intrare in tara, pentru efectuarea formalitatilor de control pentru trecerea frontierei, conducand un microbuz marca Mercedes Sprinter, inmatriculat in Franta, Viorel S., cu cetatenie romana si R. Moldova, in varsta de 38 de ani.

“Existand suspiciuni cu privire la autenticitatea permisului de conducere prezentat la controlul de frontiera, lucratorii nostri au efectuat verificari suplimentare, ocazie cu care au constatat ca documentul nu indeplineste conditiile de forma si fond ale unui document autentic, fiind fals total.”a declarat purtator de cuvant al S.T.P.F. Vaslui,inspector principal de politie MIRICA IRINA

Cu privire la cele constatate, Viorel S. a declarat ca este posesor de permis de conducere francez, valabil pentru categoriile A, B, C, D, E si ca la inceputul lunii decembrie 2015 a depus documentele pentru preschimbarea acestuia, la autoritatile competente. Deoarece avea nevoie de permis de conducere, a apelat la o persoana din Chisinau care i-a procurat documentul prezentat la control, contra sumei de  700 lei moldovenesti. Persoana a mai declarat ca nu are nu are cunostinta despre faptul ca permisul de conducere prezentat la control este fals.

In cauza politistii de frontiera efectueaza cercetari sub aspectul savarsirii infractiunii de uz de fals.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img