joi, 28 martie, 2024

Permis de conducere fals, depistat la controlul de frontiera

Distribuie:

Publicat:

Politistii de frontiera din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Albita au depistat un cetatean din R. Moldova  care a prezentat la controlul de frontiera un permis de conducere fals.
 
Duminica, 29 mai, in jurul orei 06.00, in P.T.F.Albita, s-a prezentat pentru efectuarea formalitatilor de control pentru trecerea frontierei, cetateanul din R. Moldova Petru S., in varsta de 38 de ani, conducand un autoturism marca Ford, inmatriculat in Cehia.

“Existand suspiciuni cu privire la autenticitatea permisului de conducere prezentat la controlul de frontiera, lucratorii nostri au efectuat verificari suplimentare, ocazie cu care au stabilit ca documentul in cauza nu indeplineste conditiile de forma si fond ale unuia autentic, fiind fals total.”declara Irina MIRICA,purtator de cuvant din cadrul S.T.P.F. Vaslui

Cu privire la cele constatate, Petru S. a declarat ca este posesor de permis de conducere valabil pentru categoria B si ca, avand nevoie de permis de conducere valabil pentru categoriile C si E, in luna mai a.c. a apelat la o persoana din Chisinau care i-a procurat permisul de conducere prezentat la control.

Politistii de frontiera efectueaza in cauza cercetari sub aspectul savarsirii infractiunii de uz de fals.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img