marți, 16 aprilie, 2024

PESTE 190 DE INTERVENTII ALE POLITISTILOR VASLUIENI, de la inceputul saptamanii

Distribuie:

Publicat:

In aceasta saptamana, politistii au intervenit la peste 197 de evenimente, majoritatea sesizate prin 112. Pentru ilegalitatile depistate in urma actiunilor si interventiilor, au fost aplicate peste 388 de sanctiuni contraventionale.

De la inceputul saptamanii, 130 de politisti au actionat, in medie pe zi, la nivel judetean, pentru prevenirea faptelor antisociale si mentinerea ordinii si sigurantei publice.

Au fost organizate 4 actiuni si s-a intervenit la 197 de evenimente, dintre care 164 au fost sesizate prin SNUAU 112.
In urma activitatilor, au fost sesizate 136 de infractiuni, dintre care 9 au fost constatate in flagrant delict.

De asemenea, a fost clarificata situatia pentru 5 persoane urmarite national, iar in cauzele instrumentate au fost dispuse 2 masuri restrictive de libertate.

Totodata, pentru neregulile constatate, politistii au aplicat 388 de sanctiuni contraventionale in valoare de aproape 94.500 de lei si au fost confiscate bunuri in valoare de peste 796 de lei.

Siguranta rutiera si salvarea de vieti sunt, de asemenea, prioritati ale Politiei Romane.

Astfel, politistii rutieri au desfasurat activitati pentru prevenirea accidentelor de circulatie, fiind constatate 5 de infractiuni la regimul rutier. Au fost retinute 12 permise de conducere si au fost retrase 9 certificate de inmatriculare.

Activitatile au fost desfasurate in sistem integrat, impreuna cu celelalte institutii cu atributii in asigurarea ordinii si linistii publice.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img