vineri, 29 martie, 2024

Peste 800 de pachete de tigari descoperite la PTF Albita

Distribuie:

Publicat:

Politistii de frontiera din cadrul P.T.F. Albita, impreuna cu inspectorii vamali, au inregistrat, intr-un interval de numai doua ore, trei tentative de introducere ilegala in tara a 820 pachete de tigari de provenienta R. Moldova. 

*In data de 15 septembrie, in jurul orei 16.00, la P.T.F. Albita/ judetul Vaslui, s-a prezentat pentru efectuarea formalitatilor de control, pe sensul de intrare in tara, B.V., cu cetatenie romana si R. Moldova, in varsta de 43 de ani, conducand un autocamion inmatriculat in R. Moldova.

* Un sfert de ora mai tarziu, s-a prezentat pentru efectuarea formalitatilor de control, pe sensul de intrare in tara, P.A., cetatean roman, in varsta de 41 de ani, conducand un autoturism inmatriculat in R. Moldova.

* In aceeasi zi, in jurul orei 18.00, in acelasi punct de trecere a frontierei, s-a prezentat pentru a intra in tara, H.D., cetatean bulgar, in varsta de 29 de ani, conducand un autocamion inmatriculat in Bulgaria.

“In toate cazurile, in baza profilului de risc, s-a procedat la efectuarea unor controale amanuntite asupra mijloacelor de transport, ocazie cu care, echipa comuna de control formata din politisti de frontiera si lucratori vamali a descoperit, ascunse si nedeclarate, in scopul sustragerii de la controlul de frontiera, in cabinele masinilor, dar si in bagajele personale ale lui P.A., unul dintre conducatorii auto, cantitatea totala de 820 pachete de tigari, de diferite marci, cu timbru de acciza R. Moldova.”a declarat Irina MIRICA,purtator de cuvant din cadrul S.T.P.F. Vaslui

Conform prevederilor legale, a fost luata masura retinerii tigaretelor in valoare totala de 2.790 lei si sanctionarea contraventionala a cetatenilor in cauza cu amenzi in valoare totala de 17.000 lei.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img