vineri, 29 martie, 2024

PETCU A PRIMIT CARTONAȘ ROȘU DE LA PRIMARUL BOROS

Distribuie:

Publicat:

Patru medici care activează in cadrul spitalului de urgenta ” Elena Beldiman” din Barlad  doresc prelungirea raporturilor de munca . Este vorba despre  Mihai Busuioc, Livia Gabriela Rascanu, Anca Dorina Dabija si Viorel Petcu.                         

Edilul șef , Dumitru Boros, a primit o solicitare din partea instituției sanitare si după ce a analizat activitatea acestora a decis. Timp de 12 luni vor continua sa lucreze pentru sănătatea bârlădenilor trei dintre aceștia, mai puțin Viorel Petcu.                      

 Incepand cu luna martie ,   doctorul   Petcu   nu   va   mai   profesa   in spital,   dar probabil  va activa in cadrul unor clinici private. Acesta va  trebui   sa renunte si  la   fotoliul de  presedinte al Consiliului  de  Administratie al spitalului. Adica asa cum s-a întâmplat si   in cazul   lui   Constantin   Ciobanu   (directorul executiv    al   primariei)  si Vasile  Ciochina ( directorul Directiei  pentru Administrarea Pietelor, Parcarilor si Cimitirelor), care s-au pensionat recent.                                                           

 Viorel Petcu a fost la conducerea spitalului bârlădean , membru PSD Barlad , consilier județean . Acesta a avut un cuvant de spus si in alegerea fiului pentru postul de viceprimar, Traian Petcu. Rămâne de văzut cine ii va lua locul doctorului Petcu in cadrul Consiliului de Administrație .

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img