vineri, 29 martie, 2024

Pica sau nu Guvernul Ponta la Motiune? Generalul face anuntul devastator

Distribuie:

Publicat:

UNPR nu va vota motiunea de cenzura a PNL si considera ca actualul guvern este unul “bun” si trebuie sa mearga mai departe.

“UNPR isi reafirma sustinerea pentru coalitie, pentru guvernul din care face parte si pentru presedintele Romaniei, pe problemele ce tin de securitatea nationala. (…) Consideram ca acest guvern este unul bun si trebuie sa mearga mai departe. In plan politic, suntem alaturi de partenerii nostri din PSD, continuam parteneriatul corect cu presedintele Romaniei si incurajam dialogul orientat spre consens atat intre Putere si Opozitie, cat si intre partide si societate. Avem nevoie de acest consens, dar el trebuie sa vizeze prioritatile romanilor si nu prioritatile partidelor. Din acest motiv, UNPR nu va vota motiunea de cenzura la adresa Guvernului”, se arata intr-un comunicat de presa al UNPR.

Liderul grupului PNL din Camera Deputatilor Eugen Nicolaescu a citit, miercuri, in plenul Parlamentului, textul motiunii de cenzura a liberalilor, intitulata “Alege intre Romania si Ponta, un premier compromis. Demite-l pe Victor Ponta”, semnata de 180 de parlamentari.

Motiunea va fi dezbatuta si votata marti, 29 septembrie. Copresedintele PNL, Vasile Blaga, declara miercuri ca va avea intalniri cu liderii UNPR pentru sustinerea motiunii de cenzura.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img