joi, 28 martie, 2024

Pieton accidentat MORTAL in apropiere de BARLAD

Distribuie:

Publicat:

Un barbat a decedat intr-un accident rutier care a avut loc seara trecuta in afara comunei Tutova. Politistii desfasoara activitati pentru stabilirea identitatii acestuia.

Politistii Biroului Drumuri Nationale si Europene si specialistii criminalisti au efectuat cercetarea la locul producerii unui accident de circulatie, soldat cu decesul unui pieton.

Evenimentul s-a produs in seara de 12 octombrie, in jurul orei 22,05, pe D.E. 581, in afara localitatii Tutova.

“O. Stefan, in varsta de 35 ani, din Republica Moldova conducea un camion inmatriculat in Republica Moldova, din directia Tecuci catre Barlad. La un moment dat a acrosat un pieton, care se deplasa in mod neregulamentar pe partea carosabila. Pietonul a fost transportat la Spitalul municipal de Urgenta Barlad, iar urmare a leziunilor grave a decedat.In cauza a fost intocmit dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunii de ucidere din culpa. Politistii au testat cu aparatul alcooltest conducatorul auto, rezultand faptul ca acesta nu consumase bauturi alcoolice. “a declarat Mihaela Straub,purtator de cuvant din cadrul IPJ VASLUI.

Victima accidentului este un barbat in varsta de aproximativ 30-35  ani.  In seara respectiva, barbatul era imbracat cu pantaloni tip blue-jeans de culoare albastra, o haina din material impermeabil de culoare albastra, iar in picioare purta pantofi de culoare neagra. Persoana in cauza nu avea asupra sa bunuri sau documente.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img