vineri, 19 aprilie, 2024

Pilotul de planor disparut in judetul Brasov, gasit mort

Distribuie:

Publicat:

Pilotul dat disparut joi seara, in urma prabusirii unui planor in judetul Brasov, a fost gasit decedat.

Potrivit unor surse citate de Realitatea Tv, epava si corpul neinsufletit au fost descoperite in zona comunei Tarlungeni, la cativa kilometri est de Brasov.

Pilotul, in varsta de 56 de ani, a fost dat disparut in judetul Brasov, fiind cautat de numeroase echipe de la Salvamont si ISU, dar si cu avioane si elicoptere ale Ministerului de Interne.

Planorul a decolat joi, in jurul orei 12.00, iar de atunci nu a mai fost gasit. Aeroplanul fara motor a disparut de pe radar in jurul pranzului, iar barbatul nu a mai raspuns la telefon.

Echipajele de cautare au avut de parcurs o zona de aproximativ 200 de kilometri patrati, din judetele Brasov, Prahova, Dambovita si Arges, deoarece nu se stia cu exactitate in ce zona s-ar fi prabusit aparatul.

La operatiunea de salvare au participat sute de angajati ai ISU Brasov si de jandarmi montani, precum si trei avioane si cinci elicoptere ale Ministerului de Interne. Cautarile au fost coordonate de la Aerodromul Ghimbav.

Ministerul de Interne a anuntat, vineri dimineata, ca pilotul avea mare experienta de zbor si ca executa un zbor privat in zona Postavarul.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img