sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Planeta Venus tranziteaza zodia Capricorn. Cum te afecteaza?

Distribuie:

Publicat:

In perioada 21 ianuarie – 15 februarie 2016, planeta iubirii, a relatiilor si a frumusetii se va afla in zodia Capricorn, un semn al responsabilitatii, al datoriei si al muncii. Venus nu este potentat de acest tranzit, iar acest lucru se va resimti si in vietile noastre amoroase. Capricornul nu favorizeaza exprimarea sentimentelor, gesturile de afectiune, entuziasmul emotional sau romantismul.

Este o perioada in care iubirea trebuie castigata si meritata. Trebuie sa depui efort pentru a-ti demonstra sentimentele. Venus in Capricorn rasplateste maturitatea in relatii, ajuta la identificarea problemelor si la asumarea responsabilitatii pentru a le rezolva. Nu va fi o etapa tocmai romantica, dar sunt unele avantaje pe care nu le poti neglija. Împreuna cu persoana iubita poti realiza unele lucruri pe care de multa vreme le-ai avut in vedere.

Va fi nevoie de efort sustinut, concentrare si o colaborare stransa. Capricornul ii rasplateste pe cei care nu fug de obligatiile si responsabilitatile dificile si nu se tem sa munceasca. Venus in Capricorn aduce in prim-plan respectul, care trebuie sa fie un element la fel de important ca si dragostea, intr-o relatie. Este momentul sa pui bazele unei relatii serioase, sa te straduiesti mai mult si sa privesti chestiunile din viata sentimentala cu multa seriozitate.

Pentru ca Venus reprezinta si planul financiar, tranzitul prin Capricorn va aduce necesitatea de a trata cu mare seriozitate cheltuielile, veniturile obtinute si planurile de viitor in ceea ce priveste banii. Vei invata in aceasta perioada sa fii mai cumpatata si sa te gandesti de doua ori inainte de a cheltui. Este un aspect care favorizeaza demararea unor proiecte financiare.
sursa: eva.ro

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img